Menü NİĞDE'NİN EN HIZLI HABER SİTESİ Medyanın Lideri 7/24 Doğru Haber Niğde Haberleri HAMLE GAZETESİ İNTERNET HABER SİTESİ
Tarih: 01.02.2025 21:17
Bahçeli’den Sert Mesaj “Korsan ve Paralel Yeminlerle Bağırıp Çağıranlara Gereken Yapılmıştır”

Bahçeli’den Sert Mesaj “Korsan ve Paralel Yeminlerle Bağırıp Çağıranlara Gereken Yapılmıştır”

Facebook Twitter Linked-in

Meclis'te bazı milletvekillerinin teamüllere uymayan yemin şekilleri kullanmasını eleştiren Bahçeli, "Türk milletinin iradesini temsil eden bu çatı altında, anayasa ve içtüzük dışında hareket edilmesine asla müsaade edilemez. Bu tür girişimlerin karşılıksız kalması da düşünülemez." dedi.

Bahçeli'nin bu açıklamalarının, TBMM'de bazı vekillerin yemin metnine ekleme yaparak veya değiştirerek okumasına yönelik olduğu belirtiliyor. Meclis'teki yemin krizinin ardından ilgili vekiller hakkında disiplin süreçlerinin başlatıldığı iddia edilirken, konunun siyasi arenada yeni tartışmalara yol açması bekleniyor.

MHP liderinin çıkışı, muhalefet kanadında tepki çekerken, iktidar cephesinden ise destek buldu. Öte yandan, Meclis Başkanı'nın yaşanan tartışmalara ilişkin nasıl bir tutum alacağı merak konusu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —