Tarih: 27.02.2026 15:16

Bor’da Ambulans Takla Attı!

Facebook Twitter Linked-in

 

Niğde'nin Bor ilçesinde, Bor Ziraat Odası binası önünde bulunan kavşakta ambulans ile kamyonetin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle savrulan ambulans takla atarak durabildi.

Edinilen ilk bilgilere göre, kazanın kavşakta meydana geldiği ve çarpışmanın şiddetiyle ambulansın kontrolden çıkarak devrildiği öğrenildi. Olay sırasında ambulansta hasta bulunmadığı belirtilirken, araç içerisinde görevli sağlık personellerinin yaralandığı bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralı sağlık çalışanları, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin net bilginin yapılacak resmi açıklamanın ardından paylaşılması bekleniyor.

Kaza nedeniyle kavşakta trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, ekipler olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —