Tarih: 18.09.2025 18:50

ÇAMARDI BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK YATIRIM: KAPALI PAZARYERİ VE FUAR ALANI İNŞAATI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Çamardı Belediye Başkanı Ali Pınar, ilçeye sosyal ve ekonomik anlamda katkı sağlayacak yatırımın temelini attıklarını belirterek, destek veren kurum ve isimlere teşekkür etti. Başkan Pınar, "İlçemize yapılan hizmetlerde her zaman bizlerin yanında olan Niğde Valimiz Dr. Cahit Çelik başta olmak üzere, Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Dondurma fuarı, kapalı pazar yeri ve meyve alım merkezi için hazırlamış olduğumuz projemizi hayata geçiriyoruz" dedi.

Pınar, projenin belediye bütçesine yük getirmeyeceğini vurgulayarak, "Bu yatırımımız tamamen fuara katılım sağlayacak firmaların sponsorluğunda yaptırılacak olup, belediyemizin bütçesine hiçbir maddi yük getirmeden ilçemize kazandırılacaktır" ifadelerini kullandı.

İlçenin sosyal yaşamına ve ticari hareketliliğine canlılık katması beklenen projede, ilerleyen yıllarda kapalı alanın genişletilerek iki katına çıkarılması da hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —