Tarih: 23.10.2025 15:14

MHP Niğde İl Teşkilatından “Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretleri Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Çalışma kapsamında MHP teşkilatı, "Derdin Derdimiz" sloganıyla Niğdelileri evlerinde ziyaret edecek.

MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, yaptığı açıklamada 24 Ekim 2025 Cuma günü itibarıyla başlayacak programların hedefinin gönüllere dokunmak ve vatandaşlarla birebir iletişim kurmak olduğunu söyledi.

"Niğde Sevdamız, Türkiye Davamız için yola çıktık" diyen Tükenmez, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret ederek dertlerini dinlemek, mutluluklarını paylaşmak, sorunlarına çözüm üretmek ve projelerimizi yüz yüze anlatmak istiyoruz. Komşuluğun ve dayanışmanın önemini vurgulayan bu ziyaretlerde çalınmadık kapı, dinlenmedik insan bırakmayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman milletinin yanındadır."

 

Tükenmez, ziyaret programlarına katılmak ve MHP heyetini evinde misafir etmek isteyen vatandaşların 0552 860 00 51 numaralı iletişim hattını arayarak başvuru yapabileceklerini belirtti.

MHP'nin ve Cumhur İttifakı'nın milli birlik ve kardeşlik için verdiği mücadeleyi anlatmayı hedeflediklerini ifade eden Tükenmez, tüm Niğdelileri projeye destek vermeye davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —