Tarih: 06.03.2026 10:46

NİĞDE’DE İŞ ARAYANLAR BU HABERİ OKUYUN!

Facebook Twitter Linked-in

 

Niğde'de İŞKUR tarafından kamu kurumlarında uygulanacak İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında yeni istihdam fırsatları için başvurular başladı. Program çerçevesinde kamu kurumlarında temizlik, bakım ve onarım faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla personel alımı yapılacak.


 

İŞKUR Niğde İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, Niğde Defterdarlığında yürütülecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 5 kişilik kontenjan ayrıldı. Program için başvurular 6-10 Mart 2026 tarihleri arasında alınacak. Program kapsamında çalışacak kişiler 13 Nisan 2026 – 31 Aralık 2026 tarihleri arasında görev yapacak.


 

Öte yandan Niğde İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de İşgücü Uyum Programı uygulanacak. Bu program kapsamında 70 kişilik kontenjan ayrıldığı bildirildi.


 

Söz konusu program için başvurular yine 6-10 Mart 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çalışma süresi 30 Mart 2026 – 31 Aralık 2026 olarak belirlenirken, adaylar noter kurası yöntemiyle belirlenecek. Noter kurasının ise 17 Mart 2026 saat 10.00'da yapılacağı açıklandı.


 

İŞKUR tarafından yürütülen İşgücü Uyum Programı ile hem kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu alanlarda destek sağlanması hem de iş arayan vatandaşların çalışma hayatına katılımının artırılması hedefleniyor. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılabileceği bildirildi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —