Tarih: 23.09.2025 13:53

NİĞDE’DE TEK YÖN UYGULAMASINDA İLK AŞAMA BİTTİ

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Belediye Başkanlığı'nın şehir merkezinde yürüttüğü trafik düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda MEDAŞ Kavşağı'ndan Dr. Sami Yağız Caddesi üzerinden 23 Nisan Kavşağı'na, Kemal Ümmiye Kavşağı'ndan ise Süleyman Fethi Caddesi üzerinden Hatay Künefe Kavşağı'na kadar tek yön uygulaması hayata geçirildi.

Son olarak MEDAŞ Kavşağı ile Derbent Kavşağı arasındaki yol düzenlemeleri tamamlandı. Düzenlemeye göre Derbent istikametinden MEDAŞ yönüne giden bölümde üç şeritli ana arter ve iki şeritli yan yol oluşturuldu. Yan yolun sağ şeridi park edecek araçlara ayrılırken, üç şeritli yol platformu sadece transit geçişler için düzenlendi.

Vatandaşların bu yola park yapmaması için işaretlemeler tamamlandı. Hatalı park yapan araçların KGYS kamera sistemleri ve trafik ekipleri tarafından takip edileceği, ihlallerde idari işlem uygulanacağı bildirildi.

Niğde Emniyet Müdürlüğü, sürücülerin trafik düzenlemelerine uymalarını ve işaretlemelere dikkat etmelerini istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —