Tarih: 18.09.2024 11:23

BAŞIMIZIN TACI KAHRAMAN GAZİLERİMİZ

Facebook Twitter Linked-in

Vali Cahit Çelik’ten 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Niğde Valisi Cahit Çelik, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal ve Gazilik unvanlarının verildiği bu özel günde, gazilerimizin fedakarlıklarını ve kahramanlıklarını yüceltti.

Vali Çelik mesajında, “Ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran gazilerimiz, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir,” dedi. Vatanımız için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerin, milli ruhumuzu yücelten ve ülkemizin medarı iftiharı olduğunu vurguladı.

Vali Çelik, hayatta olan gazilerin toplumun büyük bir sorumluluğu olduğunu ve sorunları ile yakından ilgilenmenin önemine değindi. Gazilerimize ve ailelerine minnet, sevgi ve saygılarını sunduğunu belirtti.

19 Eylül’ün, gazilerimizin aziz hatıralarını canlı tutmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla ülkemizde her yıl coşkuyla kutlandığını hatırlatan Vali Çelik, mesajını şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anarak tamamladı. Gaziler Günü’nün, cesaretin ve fedakarlığın abideleşmiş sembolü olan gazilerimiz sayesinde barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımızı her daim hatırlatmakta olduğunu ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —