Tarih: 24.10.2024 11:33

Başkan Hasan İpek Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak

Facebook Twitter Linked-in

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hasan İpek, son günlerde yaşanan terör saldırıları ve bu saldırılar karşısındaki siyasi yaklaşımlar üzerine önemli bir basın açıklaması yaptı. Başkan İpek, özellikle Ankara’da TUSAŞ’a yapılan hain saldırıyı kınayarak, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadeleriyle saldırıya duyduğu öfkeyi dile getirdi.

Başkan İpek, açıklamasında, şehit ailelerinin ve gazilerin haklı tepkilerini dile getirerek, “Bizler bu ülkenin bağımsızlığı ve huzuru için canını veren şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terör örgütlerinin bu topraklarda varlık göstermesine asla izin vermeyeceğiz” dedi. Terör örgütlerine karşı verilen mücadelede Türk milletinin her zaman tek yürek olduğunu vurgulayan İpek, terörle mücadelede kararlı olduklarını bir kez daha hatırlattı.

Son olarak, “Bebek katillerinin meclis çatısı altında konuşmasına asla izin vermeyeceğiz. Türk ordusunun terörle mücadelede başarısız olduğuna dair yapılan açıklamaları kabul etmiyoruz” şeklinde sert bir çıkış yapan Başkan Hasan İpek, şehit ailelerinin duygularını dile getirerek milletin vicdanına seslendi.

Başkan İpek, terörle mücadelede hiçbir şekilde geri adım atılmaması gerektiğini ifade ederek, “Şehit aileleri olarak acılarımızı hafife alan hiçbir açıklamayı kabul etmeyeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —