Tarih: 18.10.2024 12:14

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, muhtarların kentlerin gelişimindeki rolüne vurgu yaptı. Özdemir, Niğde’nin en çok hizmet ve yatırım alan illerin başında geldiğini belirterek, bu dönüşümde muhtarların emeğinin büyük olduğunu ifade etti.

 

Başkan Özdemir, muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu ve yerel yönetimlerin omurgasını oluşturduğunu dile getirerek, “Mahalle ve köy muhtarlarımız, kendi bölgelerinin ihtiyaçlarını en iyi bilen, vatandaşların taleplerini yerel yönetimlere aktaran ve sorunların çözümüne katkı sunan en önemli aktörlerimizdir” dedi.

 

Niğde Belediye Meclisi’nin aldığı kararla mahalle sayısının 26’dan 14’e düşürüldüğünü hatırlatan Özdemir, bu düzenleme sayesinde mahallelere daha kısa sürede ve geniş çaplı hizmetler sunabildiklerini belirtti. Niğde Belediyesi olarak muhtarlarla sürekli istişareler yaptıklarını söyleyen Başkan Özdemir, “Katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışımız doğrultusunda muhtarlarımızla mahallelerimize en iyi hizmetleri ulaştırabilmek için işbirliğimizi sürdüreceğiz. Türkiye yüzyılında Niğde’mizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Özdemir, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —