Tarih: 28.09.2024 16:36

"Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz" Projesi Kapsamında Kahvaltı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

"İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü  tarafından onaylanan "Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz" isimli projemiz dahilinde 14.09.2024 günü Karadeniz gezimizi tamamlamış olup, Projemizin kapanışı olan  motivasyon kampımızı bugün itibariyle gerçekleştirmiş olmanın huzurunu yaşamaktayız.

Projemize destek veren Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Niğde Valimize, Sayın Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğümüze şükranlarımızı sunuyoruz. Devletimiz her zaman ve her daim şehit ailelerimizin, gazilerimizin yanında olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bu güne kadar 3 Proje bir ortak proje gerçekleştirmiştir.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü yüce Türk milletinin birlik ve beraberği için her zaman en ön safta olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bir evlat kolay yetişmiyor bu yüzden cennet vatanımız için evlatlarını eşlerini babalarını Şehit veren ailelerimizin ve uzvunu kaybeden Kahraman Gazilerimizin dernek yönetimi olarak her zaman  acı tatlı günlerinde yanlarında  olduk ve olmaya  devam edeceğiz.

İnaniyoruz ve biliyoruz ki acılar paylaştıkça azalır sevinçler paylaştıkça çoğalır. Niğde Belediyesi Gebere Barajı Mesire alanında ailelerimiz ile  bir araya geldik.  Bu organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimiz Cahit Çelik'e  Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir ve eşi hanımefendiye, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ufuk Mustafa Süren'e İl Emniyet Müdürümüz Sayın Yılmaz Delen ve eşi hanımefendiye İl Jand. Alay Komutanımız Sayın Albay Gürol Okyar'a  şehitlerimizin kıymetli ailelerine gazilerimize bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Aziz Şehitlerimizin kıymetli Aileleri ve kahraman gazilerimiz
Dernek Yönetimi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Nice güzel hizmetlerde buluşmak dileğiyle aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor kahraman Gazilerimize Sağlıklı ömürler diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —