Tarih: 24.10.2024 17:26

Bor Kurum Amirlerinden Niğde Tapu Müdürü Ekinci’ye Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Bor ilçesinde yaklaşık 4 yıl Tapu Müdürü olarak görev yapan Adem Ekinci, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün kararnamesi ile Niğde Tapu Müdürü olarak atandı. Ekinci’nin Bor’dan ayrılması, ilçedeki vatandaşlar arasında üzüntü yarattı. Gerek vatandaşlar, gerekse kurum amirleri ile iyi ilişkiler kuran Ekinci, görev süresi boyunca her sorunu mevzuat çerçevesinde çözmeye büyük özen gösterdi.

Bor ilçesindeki kurum amirleri, yeni görevine başlayan Ekinci’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyarete Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nalan Durak Akçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışır, İlçe Müftüsü İsmail Çakır, Kütüphane Müdürü Murat Başkan, Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Solak, Vergi Dairesi Müdürü Volkan Özkök, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Gökal ve Sosyal Güvenlik Müdürü Duran Çelim katıldı.

Ziyaret sırasında, Ekinci’nin Bor Tapu Müdürlüğü döneminde yaşanan anılar konuşuldu. Kurum amirleri, Ekinci’ye Bor’daki hizmetleri için teşekkür ederken, Niğde Tapu Müdürlüğü’nde de aynı başarıyı göstereceğine olan inançlarını dile getirdiler. Adem Ekinci, bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —