Tarih: 17.10.2024 17:46

DALTONLAR ÇETESİNE BÜYÜK OPERASYON

Facebook Twitter Linked-in

 İstanbul’da düzenlenen geniş çaplı “KUYU-36” operasyonunda Barış Boyun ve Daltonlar suç örgütlerine yönelik yapılan baskında 157 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği “KUYU-36” operasyonu, organize suç örgütleri Barış Boyun ve Daltonlar’a büyük bir darbe vurdu. 14 Ekim’de düzenlenen operasyonda, aralarında Barış Boyun’un eşi Ece Boyun’un da bulunduğu 157 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tamamlanan 3 günlük gözaltı sürecinin ardından sağlık kontrolleri sonrasında Çağlayan Adliyesi’ne sevk edildi.

Operasyon kapsamında 40 ruhsatsız tabanca, 10 otomatik tabanca, 5 pompalı tüfek, 3 AK-47 tüfek, 2 el bombası, 2 çelik yelek ve yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yakalanan malzemeler arasında Türk lirası cinsinden önemli miktarda nakit de bulundu.

Emniyet yetkilileri, operasyonun İstanbul genelinde suç örgütlerine karşı yürütülen kararlı mücadelede önemli bir adım olduğunu vurgularken, şüphelilerin yargı sürecinin devam edeceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —