Tarih: 19.09.2024 09:22

HAMLE GAZETESİ 15.000’inci SAYISINI BASTI!

Facebook Twitter Linked-in

Niğde’nin Sesi, Vatanın Yüreği: Hamle Gazetesi 15 Bininci Sayısında

16 Mayıs 1970 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen Hamle Gazetesi, bugün önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. 54 yılı aşkın süredir Niğde’nin sesi, halkın vicdanı ve vatanın çıkarlarını savunan gazetemiz, bugün 15 bininci sayısıyla okurlarıyla buluştu.

Hamle Gazetesi, kurulduğu günden bu yana Niğde’nin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi hayatına ışık tutarak, yerel ve ulusal meselelerde tarafsız ve doğru habercilik anlayışını sürdürüyor. “Derdi Niğde, derdi vatan” ilkesiyle yola çıkan Hamle, 15 bin sayısı boyunca halkın taleplerini, sorunlarını ve gelişmeleri cesur bir şekilde gündeme taşıdı.

Bu anlamlı gün dolayısıyla bir açıklama yapan Hamle Gazetesi Genel Müdürü Fatih Mehmet Adaş, “Yarım asrı aşkın süredir ilkeli ve dürüst habercilik anlayışımızdan taviz vermeden Niğde halkının sesi olduk. 15 bininci sayımızı yayımlamanın gururunu yaşıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada, gazetemizi daha da ileriye taşımak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hamle Gazetesi, Niğde’de yerel medyanın öncüsü olarak halkın doğru bilgiye ulaşmasını sağlamaya devam ederken, vatan ve millet çıkarlarını savunma ilkesinden asla ödün vermiyor. 15 bininci sayımızla birlikte, basın yayın hayatımızda daha güçlü adımlarla ilerlemeye kararlıyız.

Teşekkürler Niğde, teşekkürler vatan! 15 bin sayımızda da sizlerle birlikteyiz!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —