Tarih: 26.07.2024 22:05

Kadın cinayetleri durdurulamıyor: 3 yıl önce boşandığı eşini katletti

Facebook Twitter Linked-in

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan korkunç olayda, bir kadın eski eşi tarafından vahşice katledildi. 3 yıl önce boşandığı eşi Hüsne Topal'ı (39) tabancayla vurup öldüren Hacı Ömer Alçı (44), aynı zamanda kadının arkadaşını da yaraladı.
Türkiye'de kadın cinayetleri, her geçen gün artarak devam ediyor. Toplumun her kesiminden kadınlar, yaşamlarını yitirme tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, bu sorunun çözümü için etkili önlemlerin acilen alınması gerekiyor. Son olarak Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan korkunç olayda, bir adam eski eşini ve onun arkadaşını vahşice katletti. 3 yıl önce boşandığı eşi Hüsne Topal'ı (39) tabancayla vurup öldüren Hacı Ömer Alçı (40), aynı zamanda kadının arkadaşına da ateş ederek yaraladı. Ölen kadın ve katil zanlısının oğlu olan B.A.’nın suç aleti tabancayı sakladığı öğrenildi.
Olay Bodrum’un Geriş Mahallesi Hacıyeri Caddesi’nde meydana geldi. 2021 yılında boşandığı eski eşi Hüsne Topal’ın (39) evinin önüne gelen Hacı Ömer Alçı (40), Topal’ı dışarı çağırdı. İkili bir müddet konuştuktan sonra aralarında tartışma çıktı. Eski eşi tarafından darp edilen kadın, çevreden yardım istedi. O esnada Topal’ın arkadaşı Sedat T. evden çıkıp kadının yardımına koştu. Hacı Ömer Alçı, hem eski eşini ve hem de yardıma koşan Sedat T.’yi kurşun yağmuruna tuttu.
Silahtaki mermilerin bitmesinin ardından şahıs olay yerinden uzaklaştı. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 3 çocuk annesi Hüsne Topal, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hüsne Topal’ın cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sedat T., Bodrum Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından Muğla’ya sevk edildi.
Çiftin 2021 yılında ayrıldığı ve Hüsne Topal’ın büyük depremin ardından Hatay’dan Bodrum’a geldiği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —