Tarih: 16.10.2023 14:13

Karakapı Kasabasında 4 ev kundaklandı! Belde halkı tedirgin (VİDEO HABER/TIKLA İZLE)

Facebook Twitter Linked-in

 

Niğde’nin Altunhisar ilçesine bağlı Karakapı Kasabasında son 10 günde 2 ev, 1 bağ evi ile inşaat halindeki bir ev kimliği belirsiz kişilerle kundaklandı. Edinilen bilgiye göre olay Altunhisar İlçesi’ne bağlı Karakapı Kasabasında önceki gün sabaha karşı saat 03:00 – 03:30 sıralarında bir vatandaşın evi kundaklanarak yakıldı. Aynı gece saat 05.00 sıralarında ise başka bir vatandaşın bağ evi kundaklanarak yakıldı. Daha öncede kasaba merkezinde 1 ev ile inşaat halindeki bir ev kundaklandı. 
Son 10 günde 4 evin kundaklanmasının ardından belde halkı büyük tedirginlik ve korku yaşarken jandarma olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. 
Telefonla ulaştığımı Karakapı Belediye Başkanı Kamil Demiralp yaptığı açıklamasında olayı gerçekleştirenlerin tespit edilmediğini belirterek, “Beldemizde yaşanan bu olayları kimin yaptığını tespit edilemedi. Son 10 günde 2 ev, 1 bağ evi ve inşaat halinde bulunan bir yer kundaklandı. 
Jandarma ekiplerimiz, olay yeri inceleme ekipleri ve diğer tüm ekipler olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor” dedi. 
Yapılan ilk incelemelere göre gerçekleşen kundaklama olaylarının benzin dökülerek yapıldığı tespit edildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —