Tarih: 26.07.2024 09:31

Kemerhisar'da Kültür ve Turizm festivali

Facebook Twitter Linked-in

Niğde’nin Kemerhisar Beldesi tarafından düzenlenecek olan, 3 ve 4 Ağustos tarihlerinde 2 gün sürecek “Tyana Kültür ve Turizm Festivali”nin tüm hazırlıkları tamamlandı.
3 AĞUSTOS CUMARTESİ ETKİNLİKLERİ
Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya imzalı festival 3 Ağustos Cumartesi günü saat 11.30’da festival kortej yürüyüşü ile başlayacak.
Merkez parkta 12.00’de festivalin başlangıcı gerçekleşirken, açılış konuşmaları, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından saat 13.30’da yine Merkez Parkta Çankaya Belediyesi Hoytur Dans Ekibi misafirlerine unutulmaz bir gösteri sunacak.
Konserler ise akşam saat 19.30’da başlayacak. 3 Ağustos Cumartesi günü Çankaya Belediyesi Halk Müziği Sanatçısı Gülperi Öztürk ve Halk müziği Sanatçıcı Hulusi Gökmeşe isimli sanatçılar sahne alacak.
4 AĞUSTOS PAZAR ETKİNLİKLERİ
Festivalin 2’nc i günü olan 4 Ağustos Pazar günü ise etkinlikler saat 14.00’de Köşk ve Kemerhisar arasında Bisiklet turu ile başlayacak. Bu turda kazanan bisikletçilere ise ödüller verilecek.
Akşam saat 19.30’da ise Anadolu Rock Gurubu Ekrem Özüak’ın konseri ile başlayacak gecenin finalinde ise saatler 22.00’yi gösterdiğinde ünlü Halk Müziği sanatçısı Tolga Çandar sahne alacak. 

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —