AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, Niğde’ye yönelik yatırımlar ve sosyal güvenlik alanındaki çalışmalar değerlendirildi.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Uzkurt, Bakan Işıkhan’a Niğde’ye gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. “Bakanımıza ilimize gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum,” diyen Uzkurt, Bakanlıkla olan koordinasyonun devam edeceğini vurguladı.
Uzkurt, Niğde ve Türkiye genelinde daha güçlü sosyal hizmetler sunulabilmesi adına Bakanlıkla iş birliği içinde hareket etmeye devam edeceklerini belirterek, “Niğdemiz ve ülkemiz için iş birliği içinde güzel hizmetlere vesile olmayı temenni ediyoruz,” ifadelerini kullandı.