Tarih: 18.10.2024 12:41

NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA ANLAMLI ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlamak amacıyla muhtarları belediyede misafir etti. Belediye Başkan Vekili Hüseyin Demirbilek’in ev sahipliği yaptığı etkinlikte, yerel yönetimlerin mihenk taşları olan muhtarlara teşekkür edilerek çiçek takdimi yapıldı. Hüseyin Demirbilek, muhtarların, halkın ihtiyaçlarını yerel yönetime iletmedeki rollerinin önemine vurgu yaparak, onların belediye için büyük bir destek ve rehber olduğunu ifade etti.

Muhtarların belediyeye yaptığı nazik ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirbilek, “Muhtarlarımız, yerel yönetimlerin halkla en güçlü bağını temsil ediyor. Onların talepleri ve yönlendirmeleri doğrultusunda hizmetlerimizi daha etkin bir şekilde yürütüyoruz. Bu anlamlı günde kendilerini ağırlamaktan onur duyduk,” dedi.

Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Muhtarlar da belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Vekili Hüseyin Demirbilek’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —