Tarih: 22.10.2024 14:39

NİĞDE BOR'DA KAHVEHANEDE SİLAHLI SALDIRI

Facebook Twitter Linked-in

Niğde'nin Bor ilçesinde bir kahvehanede, işletme sahibi ile müşteri arasında çıkan tartışma silahlı saldırıyla son buldu. İddiaya göre, tartışmanın nedeni çay parası oldu. M.B.N. adlı şahıs, tartışmanın ardından kahvehaneden ayrılarak kısa süre sonra silahla geri döndü ve işletme sahibine ateş açtı.
Saldırı sırasında işletme sahibi A.K., sol bacağı ve sol elinden yaralanırken, seken kurşunlardan Z.A. isimli bir kişi de yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan M.B.N.'yi yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, kahvehanede delil toplama çalışmaları yaparken, olayın çıkış nedeni ve detayları araştırılıyor.

Yaşanan olay, ilçede endişe yaratırken, emniyet güçleri bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdı. Soruşturma sürerken, yetkililer vatandaşları sağduyulu olmaya davet etti.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —