Tarih: 12.09.2024 22:20

Niğde Çok Amaçlı Spor Salonu Projesinde Gece Gündüz Çalışma Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen Çok Amaçlı Spor Salonu ve İl Müdürlüğü Hizmet Binası projesi, yoğun bir çalışma temposuyla hızla ilerliyor. Toplam 6394,54 metrekare inşaat alanına sahip olan proje, spor salonu içerisinde 375 kişilik seyirci kapasitesi, 2 adet idman salonu, toplantı ve seminer salonları gibi birçok donanımı barındıracak. 

Projeyi üstlenen inşaat ekipleri, çalışmaları hızlandırarak belirlenen tarihten önce teslim etmeyi hedefliyor. Gece gündüz demeden çalışan işçiler, özellikle gündüz vakitlerinde öğrenci yoğunluğunun olduğu saatlerde hafriyat kamyonlarının faaliyetlerini sınırlandırıyor. Öğrencilerin ders saatlerinden etkilenmemesi adına gece vardiyalarına ağırlık veriliyor.

Ayrıca, inşaat alanında güvenliğin sağlanması amacıyla sürekli olarak bir polis memuru görevlendirildi. Güvenlik önlemleri, hem işçilerin güvenliği hem de projenin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için titizlikle uygulanıyor.

Projenin belirlenen tarihten önce tamamlanması hedeflenirken, bölge halkı da modern spor tesislerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —