Tarih: 02.07.2024 10:09

Niğde İl Genel Meclisi Toplandı

Facebook Twitter Linked-in

MİLLETVEKİLİ İNCE MECLİSE HİTAP ETTİ
Niğde İl Özel İdare İl Genel Meclisi Toplantı salonunda Meclis Başkanı Ömer Kılıç başkanlığında yapılan toplantı saat 10.30’da, yoklama yapılarak birleşime açıldı. Birleşime katılan MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce burada meclise hitaben yaptığı konuşmasında, “Temmuz ayı iki bin yirmi dört olağan toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Bu arada bizler de sizlerin arasında olmaktan mutluluk ve huzur duyuyoruz. Hepinize bu dönemin sizlere, Niğde'mize hayırlı uğurlu olmasını, tüm meclis üyelerimize, Niğde'miz için, ülkemiz için hayırlı çalışmalara imza atmanız dileğiyle diyorum.” dedi.

 

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Milletvekili İnce’nin konuşması sonrası toplantıda bir önceki birleşime ait tutanak özetinin okunup, oylanmasının ardından; Niğde’nin Bor İlçesi Kızılca Köyü İmar Planı Bütününde Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu.
Niğde Merkez İlçe Kırkpınar Köyü 114 Ada 16 Nolu Parselde Konut Alanı amaçlı Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı.
Niğde Merkez İlçe Kırkpınar Köyü 114 Ada 14 ve 15 Nolu Parsellerde Konut Alanı amaçlı Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı.
Konularını içeren maddeler görüşüldü, oylamaya sunularak karara bağlandı.
Birleşim, bir sonraki toplantı gün ve saatinin belirlenmesi ile tamamlandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —