Tarih: 28.06.2024 10:28

Niğde Kent Konseyi Seçimi Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Valiliği Hüdavent Hatun Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Niğde Kent Konseyi Olağan Genel kurulunda, 53932 Sayılı Belediye Kanunu’nun 76. Maddesi ve Kent Konseyi Yönetmeliği’nin 5. Maddesi gereğince Niğde Kent Konseyi oluşturuldu. 

 

 

Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve sivil toplum kuruluşları ve kent konseyinde oy hakkı bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. 

 

 

Yapılan genel kurulda Niğde Kent Konseyi Başkanlığına Prof. Dr. Mutlu Başaran Öztürk yeniden seçilirken, kent konseyi yürütme kurulu üyelerinin seçimleri de yapıldı. Genel kurulda ayrıca kent konseyi meclis ve çalışma grupları belirlendi. Niğde Kent Konseyi Yürütme Kurulu ise Alim YEŞİL, Ogün SONGUR, Veli KENAR, Serap ERELLİ, M.Akif ÖZTÜRK, Şehniver MANDACI, Songül ÇALIŞKAN, Kemal GENÇOĞLU, Ömer DEMİR, Bahtiyar YAMANER, İbrahim Göktuğ GİRAY olarak belirlendi.

 

 

Niğde Valisi Cahit Çelik, genel kurulda yeni seçilen kent konseyi üyelerine başarılar diledi. Vali Çelik, “Birlikte, şehrimizi daha da ileriye taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

 

 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise, “Niğde Kent Konseyimizin Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdik. Kent konseyimize yeniden başkan seçilen Prof. Dr. Mutlu Başaran Öztürk’ü ve Yürütme Kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Niğde’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —