Tarih: 19.03.2025 17:33

NİĞDE’DE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU! SİLAH VE DOLU SENETLER ELE GEÇİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar ve çok sayıda dolu senet ele geçirildi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TCK 207. maddesi (Özel Belgede Sahtecilik), TCK 209. maddesi (Açığa İmzanın Kötüye Kullanılması) ve 6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet suçları kapsamında 18 Mart 2025 tarihinde operasyon düzenledi.

Operasyonda 4 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerden 3’ü ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YAPILAN ARAMALARDA ÇOK SAYIDA SUÇ UNSURU ELE GEÇİRİLDİ
Şüphelilerin ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, şu suç unsurları ele geçirildi:

Yetkililer, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —