Tarih: 07.07.2024 19:45

Niğde’de vantilatör satışları arttı

Facebook Twitter Linked-in

Niğde’de klima almaya gücü yetmeyen vatandaşların yoğun talep ettiği vantilatör satışları arttı. 
Niğde’de sıcak hava dalgasında vatandaşlar klima kullanımı yerine ekonomik ve pratik bir çözüm olarak vantilatörleri tercih ediyor. Yaz döneminde hissedilen bunaltıcı sıcakların artmasıyla yaşam alanlarında serin hava isteyenlerin klima ve vantilatör arayışları da hız kazandı. Serinlemek isteyen vatandaşlar soluğu klima ve vantilatör satan yerlerde aldı. 

KLİMAYA GÖRE DAHA EKONOMİK
Vantilatörün bütçesine daha uygun olduğunu belirten Niğdeli bir vatandaş, “Birçok yere gittik klima almak için ama maalesef gittiğim yerlerin çoğunda stoklar tükenmişti. Bundan dolayı bende vantilatör almaya karar verdim. Hem bütçeye uygun hem de bu sıcak havalarda bizleri rahatlatıyor. Hava sıcaklıklarından dolayı gece uyumakta zorluk çekiyoruz. Aldığım vantilatörün sıcağa biraz da olsa çözüm olacağını düşünüyorum” dedi. 
Vantilatör satışlarının haziran ayı ile birlikte arttığını belirten esnaf ise, “Vantilatör satışlarımız haziran ayı itibariyle artmaya başlıyor, ama temmuz ve ağustos ayında çok yoğun talep görüyor. Bu dönemler zaten tam vantilatör satışlarının patlama zamanı. Havalar ısındığında insanlar evlerinde oturmak zorunda kalıyor. Bu durumlarının da kurtarıcısı ya klimalar oluyor ya da vantilatörler. Vatandaşlar daha ekonomik olduğu için çoğunlukla vantilatörleri tercih ediyor” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —