İnsan hayatını korumak ve yaşatmak için gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı’nda bir kez daha saygı ve minnetle anılıyor. Hamle Gazetesi internet haber sitesi yönetimi, toplum sağlığı için büyük fedakârlıkla çalışan tüm hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Türkiye’de modern tıp eğitiminin başlangıcı olarak kabul edilen 14 Mart 1827 tarihinin yıl dönümü her yıl Tıp Bayramı olarak kutlanıyor. Bu özel gün, sadece hekimlerin değil sağlık sisteminin tüm bileşenlerinde görev yapan sağlık çalışanlarının emeklerinin hatırlanması açısından da büyük önem taşıyor.
Hamle Gazetesi internet haber sitesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada, sağlık çalışanlarının toplumun en zor zamanlarında dahi görevlerinin başında olduğuna dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi: “İnsan hayatını her şeyin üzerinde tutarak büyük bir özveriyle çalışan doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız, toplumun en değerli emanetlerinden biri olan sağlığımızı korumak için büyük bir sorumluluk üstlenmektedir. Salgınlar, afetler ve zorlu şartlar karşısında gösterdikleri fedakârlık her zaman takdirle karşılanmaktadır.”
Açıklamada ayrıca sağlık alanında görev yapan tüm hekimlerin, hemşirelerin, sağlık personelinin ve sağlık sistemine katkı sunan tüm çalışanların 14 Mart Tıp Bayramı’nın kutlandığı belirtilerek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilendi.
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenirken, sağlık çalışanlarının topluma sunduğu hizmetin önemi bir kez daha vurgulanıyor.
Çiftlikli Öğrenciler Atletizmde Zirvede
NİĞDE BELEDİYESPOR 3 PUAN HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR
Niğde Fen Lisesi Dünya Sahnesinde Finalist Oldu
TİCARİ TAKSİ İLE TIR ÇARPIŞTI!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Savaş Tertiplerine Karşı Dikkatliyiz” Mesajı
Niğdeli Sağlık Kahramanları Gününüz Kutlu Olsun!
Niğde’de Ara Tatil Başladı: Öğrencilere Dinlenin ve Yenilenin Çağrısı
Bir Gecede İki Otobüs Kazası 1 Ölü 11 Yaralı!
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti
Çiftlik’te Jandarma Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Füze Olayı Sonrası Türkiye’den Açıklama: “Savaşın Tarafı Değiliz”
18 Milyon Öğrenci İçin Vakit Geldi!
Son Dakika! İran’dan Ateşlenen Balistik Mühimmat Etkisiz Hâle Getirildi
ŞAMPİYON BİZİZ DEDİLER!
BAKAN ÇİFTÇİ “TAVSİYEM” DİYE UYARDI!
Amonyum Nitrat Gübresi Yeniden Tarımda Kullanılabilecek
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Hayvancılık Eğitim Programları Başlıyor
Türkiye Stratejik Petrol Rezervlerinden 11,6 Milyon Varil Ham Petrolü Piyasaya Sunacak
WhatsApp’tan 13 Yaş Altı Kullanıcılar İçin Yeni Özellik
Şoförler Odası Başkanı Kızıltan’dan Bayram Trafiği Uyarısı
Milletvekili Uzkurt’tan Niğde’ye Müjde: Andaval Yükleme Merkezi Gümrükleme Merkezi Oluyor
İran’dan Ateşlenen Füze Havada İmha Edildi
EMEKLİYE ÖTV’SİZ ARAÇ!
NİĞDE’DE BUGÜN VEFAT EDENLER
Niğde’de Şehit Kabirlerinde Duygu Dolu Ziyaret...
GÜRER: “SAVAŞ TARIMDA GİRDİ MALİYETLERİNİ PATLATTI, ÇİFTÇİ ÜRETİMDE ZORLANIYOR”
Niğde’de Bonzai Operasyonu: Sentetik Uyuşturucu ve Nakit Para Ele Geçirildi
KOMŞUDA SİREN SESLERİ YÜKSELİYOR
Tokat’ın Niksar İlçesinde 5.5 Büyüklüğünde Deprem
Bakan Bolat Niğde’de İş Dünyasıyla Buluştu
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Cumartesi 9.2 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 3.6 ° / 1.6 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 8.1 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı







