Tarih: 25.10.2024 18:57

Niğde’ye 18 Yeni Doktor Atandı

Facebook Twitter Linked-in

Niğde genelinde sağlık hizmetlerine yapılan atamalar kapsamında, 18 doktor daha görevlendirildi. AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un sosyal medya hesabından duyurduğu atamalara göre, Altunhisar, Çiftlik ve Gölcük gibi ilçeler yeni doktorlarına kavuştu.

Atamalarda 2 uzman tabip Altunhisar ilçesine, 1 tabip ve 1 uzman tabip Çiftlik ilçesine, 11 uzman tabip Niğde merkezine ve 1 uzman tabip ise Gölcük beldesine görevlendirildi. Ayrıca, Merkez Habibe Mehmet Topal Aile Sağlığı Merkezi’ne de 2 uzman tabip atandı.

Prof. Dr. Uzkurt, bu yeni doktorların Niğde ve ilçelerinde sağlık hizmetlerine önemli katkılar sunacağını belirterek, “Niğde, Altunhisar ve Çiftlik’te görev yapacak doktorlarımıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi. Uzkurt, atamaların sağlık hizmetlerini daha da ileriye taşıyacağını vurgulayarak, Niğde halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Niğde halkı için büyük bir öneme sahip olan bu atamalar, sağlık hizmetlerindeki uzman doktor açığını kapatarak, yerel halkın ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili yanıt verilmesini sağlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —