Tarih: 17.10.2024 21:00

POLİS MEMURUNU KAPUT ÜZERİNDE 300 METRE GÖTÜRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Olay, Umurbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde dün akşam saat 22.30 sıralarında meydana geldi. 35 AJ 5702 plakalı otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin yaptığı trafik kontrolünde “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Bu sırada, sürücüyü durdurmak isteyen bir polis memuru aracın önüne geçti ve sürücüden durmasını talep etti. Ancak sürücü, polis memurunun üzerine doğru hızlanarak aracı sürdü. Polis memuru, aracın motor kaputuna tutunarak kendini korumaya çalıştı.

Otomobil sürücüsü, kaput üzerinde tutunan polis memurunu yaklaşık 300 metre boyunca taşıdı. Tek eliyle kaputa sıkıca tutunan ve diğer eliyle aracın camına vurarak sürücüyü durdurmaya çalışan polis memurunun yaşadığı gerilim dolu anlar, çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir başka polis memurunun da koşarak aracı durdurmaya çalıştığı görüldü.

Aracın önü, yaklaşık dört sokak ileride takviye ekipler tarafından kesilerek durduruldu. Elinden yaralanan polis memuruna olay yerinde ayakta müdahale yapıldı. Olay sonrası kaçmaya çalışan sürücü ise gözaltına alındı.

Polis ekipleri, olayın ardından geniş güvenlik önlemleri alarak bölgedeki trafik akışını normale döndürdü. Sürücü, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer bu tür olayların tekrar yaşanmaması için sürücülerin trafik kurallarına uymalarının önemini bir kez daha vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —