Tarih: 22.10.2024 17:00

PTT 184 YAŞINDA

Facebook Twitter Linked-in

İletişim ve haberleşme alanında sunduğu güvenilir hizmetleriyle halkın hayatını kolaylaştıran PTT, her geçen gün gelişen teknolojilere entegre olarak modern hizmetler sunmaya devam ediyor.

PTT AŞ, posta ve kargo taşımacılığının yanı sıra, bankacılık, filateli, lojistik ve e-ticaret gibi birçok farklı sektörde de hizmet veriyor. Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan geniş ağı ve uluslararası iş birlikleri sayesinde dünya posta sektöründe önemli bir yer edinen PTT, yenilikçi adımlarıyla sektöre yön veriyor.

Müşteri memnuniyetini artırmayı ve ekonomik katkı sağlamayı amaçlayan PTT, çevre dostu projelere de imza atıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2053 yılı sıfır emisyon hedefleri doğrultusunda, PTT elektrikli araç filosunu genişleterek çevre dostu çalışmalara destek veriyor.

PTT AŞ Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten yaptığı açıklamada, PTT’nin Türkiye’nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri olduğunu belirterek, geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —