Tarih: 21.05.2023 10:59

Sosyal medyadan sosyal meydana!

Facebook Twitter Linked-in

Niğde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ projesi kapsamında gençlere ve çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi. 
Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak aktif şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan ‘Sosyal medyadan sosyal meydana’ projesi etkinlikleri düzenlendi. Düzenlenen etkinlikler büyük ilgi gördü. 
Etkinlikler kapsamında Niğde Şehit Ömer Halisdemir Meydanında kurulan stantlarda resim, ebru, hat ve tezhip sanatları, zeka ve akıl oyunları, maket yapımı gibi el becerilerini geliştirecekleri ve deneyimleyebilecekleri çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif faaliyetler, sokak oyunları ve gönüllülük faaliyetleri gerçekleştirildi. Ayrıca 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlileri kapsamında düzenlenen “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” projesi kapsamında Niğde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü gençlik merkezi tarafından güzel sanatlar ve el sanatları sergisi açıldı. Sergi vatandaşlar ve gençler tarafından büyük ilgi gördü. 
 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —