Zafer Partisi Niğde İl Başkanlığı, 12 ve 13 Temmuz 2025 tarihlerinde önemli iki etkinliğe ev sahipliği yapacak. 12 Temmuz Cumartesi günü saat 12.00’de il başkanlığı binasında gerçekleştirilecek basın açıklamasında, parti yönetimi kamuoyuna hitap edecek. Ardından 13 Temmuz Pazar günü saat 15.00’te Niğde 2. Olağan İl Kongresi düzenlenecek.
Zafer Partisi Niğde İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, basın toplantısına partinin Genel Başkan Yardımcıları ve Genel İdare Kurulu Üyeleri’nin de katılacağı belirtildi. Basın mensuplarının ve kamuoyunun davetli olduğu programda önemli açıklamaların yapılması bekleniyor.
Katılımcı Genel Başkan Yardımcıları ve GİK Üyeleri:
• Av. Özcan Pehlivanoğlu (Sivil Toplum ve Hukuk)
• Suzan Küçüksaraç (Kadın, Çocuk ve Aile Politikaları)
• Ülkü Özkaya (Gençlik Politikaları)
• Hakkı Şafakses (Genel İdare Kurulu Üyesi)
• Muharrem Özçelik (Genel İdare Kurulu Üyesi)
13 Temmuz Pazar günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek olan 2. Olağan Kongre ise Lady Henna Kına Evi’nde yapılacak. Kongreye tüm halk davet edilirken, katılımın yoğun olması bekleniyor.
Kongre Adresi:
Lady Henna Kına Evi
Aşağı Kayabaşı Mahallesi, 75. Yıl Caddesi
Ladin Sokak, Yaren Apartmanı
Merkez / Niğde