https://www.hamlegazetesi.com/

AV. İRFAN BAHAR


Başkan Gökhan BULUŞ ve Niğde’miz Dergisi

Genel Merkezi Ankara’da bulunan Başkent Niğde Vakfı 33 yaşına girmiş. Demek ki onlarca yıl geride kalmış.


Vakfın kuruluşundan önceki aşamada yapılan toplantıların bir kısmında bulunmuş bir kişi olarak bundan dolayı fevkalade memnunum. Dile kolay 33 yaşında vakfımız. 
Kuruluş aşamasından bu güne kadar geçen süreçte başkan olarak ve yönetim kurulu üyesi olarak görev alan kişilerin hemen hepsini tanıyan birisi olarak kendilerine minnet ve şükran borcumuz vardır. Bunlardan bir kaçı ne yazık ki aramızda değiller. Onlara da Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olanlarına ise sağlıklı uzun ömürler diliyorum. 
Vakfın en son başkanı Sayın Gökhan BULUŞ seçildiği günden bu yana aralıksız olarak hizmetlerini sürdürmektedir. O nedenle de üst üste birkaç kere ve her defasında oy birliği ile başkanlığını perçinlemiş bulunmaktadır. Bir iki gün önce elimize geçen son derginin ilk sayfasında sunuş bölümünde kıymetli hemşehrilerim başlıklı yazısında sayın BULUŞ vakfın son kongresinde alınan kararlara ve bu güne kadar ortaya konulan çalışma ve gayretlere temas etmiş ve tüm hemşehrilerimizden vakıf faaliyetlerine yakından destek vermelerini talep etmiştir. Destek deyimini ise en geniş anlamda kullanmıştır. Bununla da yetinmemiş derginin bu sayısında Kurtuluş Savaşında Fransız İşgaline Karşı Niğde başlıklı ikinci bir yazı daha yazmıştır. Ayrıca derginin bu yazısında çok değerli hemşehrilerimizin birbirinden kıymetli ve önemli yazıları yayınlanmıştır. Bunların hemen hepsini bir solukta okuduk ve yararlandık. 
Onun için hepimizin ortak malı olan bu vakfa hem maddi hem de manevi desteklerimizi esirgemememiz gerekir. Zaten yapılan katkılar bir kuyumcu titizliği ile yardıma muhtaç olan başta Niğde’li yüksek öğrenimdeki gençlere ulaştırılmakta ve bölüştürülmektedir. 
Bu derginin sayısında kaybettiklerimiz başlıklı iki sayfada önemli bir kısmını çok yakından tanıdığım hemşehrilerimizin vefat haberlerini okuduk, derinden hüzünlendik ve hepsine ayrı ayrı Yüce Allah’tan rahmetler diledik. Çünkü önemli bir kısmı ile onlarca yıl öncesinden bu yana çok yakın dostluklarımız olmuştur. Onun için hüznümüz artarak devam ediyor. Çünkü nitelikli insan çok az yetişiyor. O nedenle yetişenlerin kadrini ve kıymetini bilmek ve hatırdan hiç çıkarmamak bizler için bir görev ve sorumluluk olmalıdır.

Çin'de 10.000 Drone ile Muhteşem Gösteri Düzenlendi

Red Bull atletlerinden Jaan Roose, İstanbul’da Asya kıtasından Avrupa kıtasına ip üstünde yürüyerek geçti.

Niğde Belediyesi’nden Örnek Temizlik Çalışması

Şehit Aileleri Derneği’nden “Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz” Projesi Tanıtımı

Kaldırıma çarpan motosikletli yaralandı

Otobanda dinlenme tesisinde tır alev alev yandı

Niğde'de bayram namazı kılındı

Ramazan Bayramı arifesinde şehitlikler ziyaret edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Gürer: Yem fiyatlarındaki artış, et fiyatlarını doğrudan etkiliyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 20 15 1 4 33 49
2.FENERBAHÇE A.Ş. 20 13 0 7 28 46
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 20 6 8 6 -5 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9