https://www.hamlegazetesi.com/
KİMLİK NUMARASI BAŞINA DERT OLDU KATİL DE OLDU HAMİLE DE KALDI
Kimlik numarası aynı rakamlardan oluşan adamın başı belada kurtulmuyor
GENEL
Tarih: 1.12.2024 18:28
Güncelleme: 1.12.2024 18:28
 KİMLİK NUMARASI BAŞINA DERT OLDU KATİL DE OLDU HAMİLE DE KALDI
Hamle Gazetesini Google News te Takip Et

İstanbul Büyükçekmece'de yaşayan 26 yaşındaki 2 çocuk babası Abdulselam Deniz'in kimlik numarası başına dert oldu. Kimlik numarasının çoğu rakamının aynı sayılardan oluşması sebebiyle kötü niyetli kişilerin hedefi olan Deniz, bugüne kadar, terör örgütü üyesi olma, adam vurma, sayısız icra dosyası ve hatta hamile kalmaktan bile kaydı çıktı. Hastanede bazen kayıtlarda ölü bile göründüğünü söyleyen genç adam, hayatının büyük kısmının emniyet ve adliyede ifade vermekle geçtiğini, kimlik numarası değişmesi için yardım beklediği söyledi.
Büyükçekmece'de çaycılık yaparak geçimini sağlayan 2 çocuk babası 26 yaşındaki Abdulselam Deniz'in kimlik numarası görenleri şaşırttı. Daha önce çok kez emniyete ve mahkemeye ifade verdiğini söyleyen Deniz onlarca kez icralık olmasının yanı sıra, terör örgütünü destekleyen bir dernek kurmaktan bile başı belaya girdi. Hastane kayıtlarında ise, ölü olarak çıkan 2 çocuk babası Deniz, e-nabızda bir keresinde hamile bile çıktığını söyledi.
Kimlik numarasının kolaylığı yüzünden başına çeşitli sorunlar açıldığını kaydeden Abdulselam Deniz, “Numaranın kolaylığı sebebiyle başıma bir sürü iş geliyor. Kimliğimden dolayı katil oluyorum. Hırsız, dolandırıcı, vergi kaçakçısı oluyorum. Tamamen kimlik numaram yüzünden. Bunun yüzünden, karakollarda, mahkemelerde gidip ifade veriyorum. Kendimi açıklamak zorunda kalıyorum” dedi.
Doğduğu günden beri başının sürekli belada olduğunu kaydeden Deniz, “Hemen hemen doğduğumdan beri çocukluğumdan beri ifadeler vermeye gidiyorum ben. Bana ait olmayan krediler, borçlar var. Her seferinde kendimi aklamaya çalışıyorum. Bir ara terörist dediler bana terör örgütü kurmaktan evime baskın yapıldı. Bildiğiniz şafak operasyonu yapıldı bana. Ben o zaman okula gidiyordum. Lise zamanımdaydı. Sonra memur beyler kağıt bıraktılar vatana emniyete gelsin diye. Beni görünce çok şaşırdılar çocuktum çünkü daha. O zaman araştırdılar bir dernekmiş burası terör örgütüne yardım eden bir dernek. Boş kalan yere de benim kimlik numaramı kafadan dolduruyorlar” diye konuştu.
“E-nabızda gebelik durumum gözüküyor”
Çocukken hastanelerde babasının sigortasından da bu yüzden yararlanamadığını kaydeden Deniz, “Bir gittim gazi dediler, bir kere daha gittim ölüsün dediler. Bir kere daha gittim 90 yaşındasın dediler. Bazen gittiğimde senin kaydın yok dediler. Ama bugün kayıt olmayan bir vatandaş hastaneye gidiyor. Kimlik numarasını kafadan sallıyor. Numaraların hepsini sallayınca olan bana oluyor. Ben e-nabza girdiğimde hastane kayıtlarımda kadın doğum bile var. Gebelik durumu gözüküyor. Ben bugün İstanbul'dayım İstanbul dışına da çıkmamışım kolay kolay. Gaziantep'te, Konya'da, Giresun'da benim muayene olduğum gözüküyor. Ya trafik cezası yiyorum ben, ya suç işliyorum, ya adam vuruyorum. Ya dolandırıcı çıkıyorum. Gidip her seferinde ifade veriyorum. Çok gittiğim için memur beyler tanıyorlar beni artık. 100'ün üstünde suç dosyam var. Ben bunları yapıyorsam benim dışarıda ne işim var” şeklinde konuştu.
“Hayatım hep ifade vermekle geçiyor”
Evli ve 2 çocuğu olduğunu söyleyen Deniz, “Çoğu zaman onları da ifade vermeye götürüyorum. Bakıyorlar çocuklar, benim de durumumu biliyorlar. Benim hayatım hep ifade vermekle geçiyor. Kendimi açıklamakla geçiyorum. Yetkililere yalvarıyorum. Allah rızası için benim kimliğimi değiştirin. Tamam yanlışlık olmuş hata olmuş ama bu sorununun düzelmesi gerekiyor. Ben kendim yapılması gereken her şeyi yaptım. Her yere yazdım. Nüfusa gidiyorum. Nüfus memurları bana diyor ki böyle kimlik mi olur. Kimisi bana diyor ki kimliği sen yapmışsın. Böyle bir şey olabilir mi” dedi.

Haber Kaynak : İHLAS HABER AJANSI

Muhabir

İHLAS HABER AJANSI

ŞENTÜRK’TEN HAKEM TEPKİSİ (VİDEO HABER)

NİĞDE’DE PERŞEMBE PAZARINA ZABITA DENETİMİ

“Bİ NİĞDE Mİ YAPSAK?” PROJESİ GÜMÜŞLER’DE

İSTİNAT DUVARINA ÇARPAN TIR SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

NİĞDE’DE 790 VATANDAŞA NARKOTİK BİLGİLENDİRMESİ

NİĞDE’DE SUÇ KORKUSUNU AZALTMA ÇALIŞMASI

NİĞDE'DE BUGÜN VEFAT EDENLER

ŞEFFAF MASA’DA BU HAFTA: HIZLI GENÇLER, RAPİN SESİ

NİĞDE VE BOR’DA NARKOTİK OPERASYONU

NİĞDELİ SPORCULARDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA 3 ALTIN MADALYA

NİĞDE’DE TARİHİ TÜRBENİN ÇEVRESİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

BAKAN BAYRAKTAR DUYURDU!

ÇAMARDI’DA ÇOCUKLARA SPOR VE SAĞLIK DESTEĞİ 

Gürer: “Bakanlık, büyükbaş hayvan varlığının nasıl arttığını açıklamalıdır”

NİĞDE’DE OKUL GÜVENLİĞİ TEDBİRLERİ ARTIRILIYOR

NİĞDE’DE KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ MAÇ KEYFİ

ALTUNHİSAR ESNAF VE ŞOFÖRLER ODASI’NDA NUSRET DURAK YENİDEN BAŞKAN

NİĞDE’DE BUGÜN NÖBETÇİ ECZANELER

NİĞDE’DE METRUK BİNA DUVARI OTOMOBİLİN ÜZERİNE ÇÖKTÜ (VİDEO HABER)

NİĞDELİ İŞ ADAMI HAYATINI KAYBETTİ

ŞENTÜRK’TEN HAKEM TEPKİSİ (VİDEO HABER)

NİĞDE’DE PERŞEMBE PAZARINA ZABITA DENETİMİ

“Bİ NİĞDE Mİ YAPSAK?” PROJESİ GÜMÜŞLER’DE

İSTİNAT DUVARINA ÇARPAN TIR SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

NİĞDE’DE 790 VATANDAŞA NARKOTİK BİLGİLENDİRMESİ

NİĞDE’DE SUÇ KORKUSUNU AZALTMA ÇALIŞMASI

NİĞDE'DE BUGÜN VEFAT EDENLER

ŞEFFAF MASA’DA BU HAFTA: HIZLI GENÇLER, RAPİN SESİ

NİĞDE VE BOR’DA NARKOTİK OPERASYONU

NİĞDELİ SPORCULARDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA 3 ALTIN MADALYA

NİĞDE’DE TARİHİ TÜRBENİN ÇEVRESİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

BAKAN BAYRAKTAR DUYURDU!

ÇAMARDI’DA ÇOCUKLARA SPOR VE SAĞLIK DESTEĞİ 

Gürer: “Bakanlık, büyükbaş hayvan varlığının nasıl arttığını açıklamalıdır”

NİĞDE’DE OKUL GÜVENLİĞİ TEDBİRLERİ ARTIRILIYOR

NİĞDE’DE KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ MAÇ KEYFİ

ALTUNHİSAR ESNAF VE ŞOFÖRLER ODASI’NDA NUSRET DURAK YENİDEN BAŞKAN

NİĞDE’DE BUGÜN NÖBETÇİ ECZANELER

NİĞDE’DE METRUK BİNA DUVARI OTOMOBİLİN ÜZERİNE ÇÖKTÜ (VİDEO HABER)

NİĞDELİ İŞ ADAMI HAYATINI KAYBETTİ

TAG OTOYOLU'NDA KONTROLDEN ÇIKAN ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ: 10 ASKER YARALANDI  (VİDEO HABER)

AYHAN ŞAHENK VAKFI’NDAN NİĞDE’DE RAMAZAN DESTEĞİ

NİĞDE’DE RAMAZAN KOLİSİ NOKTASINDA YOĞUNLUK

HIRSIZ FORKLİFLE GELDİ EŞEKLE KAÇTI

DEPREMZEDELERE MÜJDE

NİĞDE’DE 2026 YILI YEREL KALKINMA HAMLESİ YATIRIM KONULARI GÜNCELLENDİ 

NİĞDE’Lİ SPORCULARDAN MUAY THAİ’DE MADALYA YAĞMURU

ÇOCUKLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI: AKRAN ZORBALIĞI (VİDEO HABER)

NİĞDE VALİSİ AKMEŞE’YE BÖLGE VALİLERİNDEN ZİYARET

NİĞDE’DE BANKALAR CADDESİ’NDE KAZA

Yükleniyor

  • A-
  • A+
  • Perşembe 8.4 ° / -1.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 8.7 ° / 1.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 7.2 ° / 0.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12