Niğde Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini şehre taşımak için önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Ayasofya-i Kebir Camii İmamı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Bugün Niğde Kendirli Camii’nde cemaate Teravih Namazı kıldıracak.
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmayı hedefleyen etkinlik kapsamında, saat 20.15’te başlayacak olan Teravih Namazı, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın kıymetli kıraatiyle Niğdelilere unutulmaz bir manevi gece yaşatacak.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, organizasyona ilişkin yaptığı açıklamada, "Ramazan, kardeşlik ve birlik ruhunun en yoğun hissedildiği, gönüllerin huzurla dolduğu mübarek bir zaman dilimi. Ayasofya-i Kebir Camii İmamı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay hocamızı şehrimizde ağırlamak, bu ruhu Niğde’ye taşımak bizler için büyük bir mutluluk. Tüm hemşehrilerimizi hocamızın sesinden yankılanacak bu güzel namaza davet ediyorum." ifadelerini kullandı.
Niğde Belediyesi, organizasyonun şehrin manevi atmosferini güçlendireceğini belirterek, tüm vatandaşları bu özel geceye katılmaya davet etti.