Şenol, sendika olarak daha önce bu konuda müdahil olduklarını ve yaklaşık 1000 personelin açtığı davalara ek olarak bir imza kampanyası başlattıklarını belirtti. Başarıyla tamamlanan kampanya kapsamında 81 ilden 2500’ün üzerinde personelin imzaladığı talepler, PTT Posta Kargo Daire Başkanlığı'na iletildi.
Yetkililere Çağrı: Çalışma Koşulları İyileştirilmeli
Birlik Haber-Sen olarak başlatılan sürecin yetkililer tarafından dikkate alınmasını beklediklerini ifade eden Şenol, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve daha adil bir düzenin sağlanması gerektiğini vurguladı. Taleplerinin değerlendirilerek kısa sürede olumlu bir adım atılmasını beklediklerini belirten Şenol, bu değişikliğin çalışan verimliliğini artıracağı gibi iş barışına da katkı sağlayacağını söyledi.
Şenol, bu süreçte destek veren tüm mesai arkadaşlarına ve yetkililere teşekkür ederek, "Hep birlikte, daha adil bir çalışma düzeni için ilerliyoruz,PTT çalışanlarının Cumartesi tatil hakkı konusundaki gelişmelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.!" mesajını verdi.