https://www.hamlegazetesi.com/

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılını barışın yüzyılı yapıncaya kadar durmadan çalışacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılını, kardeşliğin, demokrasinin, refahın kalkınmanın ve tüm ülkemizde barışın yüzyılı yapıncaya kadar durmadan çalışacağız." dedi.

Tarih: 06.06.2025 11:24 Güncelleme: 06.06.2025 11:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılını barışın yüzyılı yapıncaya kadar durmadan çalışacağız
Hamle Gazetesini Google News te Takip Et

AK Parti teşkilatlarının Kurban Bayramını video mesajıyla kutlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramın AK Parti teşkilatları ile tüm vatandaşlar, İslam alemi ve insanlık için barışa, huzura ve dayanışmaya vesile olmasını Allah'tan diledi.

Bu güzel bayram gününde vatanı, bayrağı, milleti için toprağa düşmüş tüm şehitleri rahmetle yad eden Erdoğan, gazilerden darı bekaya irtihal edenlere Allah'tan rahmet, hayatta olanlara hayırlı uzun ömürler temenni etti.

Bayramların her şeyden ve herkesten önce dünya bahçesinin çiçekleri olan çocukların bayramı olduğunu vurgulayan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendi ülkemizdeki çocukların yanı sıra ümmetin çocuklarının bayramını da tebrik ediyor, her birinin bayram neşesi ile dolan gözlerinden öpüyorum. Yine bu anlamlı günde, ömrünü ülkesine, ailesine ve çocuklarına hizmetle geçirmiş, şimdi emekliliğini yaşayan tüm büyüklerimizin de bayramlarını yürekten kutluyorum.

İsrail'in Gazze'de 20 aydır sürdürdüğü katliam, soykırım, yıkım ve vahşet politikası nedeniyle Müslümanlar olarak bu bayramı da buruk geçiriyoruz. Bir yandan Kurban Bayramı'na erişmenin bahtiyarlığını yaşarken diğer yandan enkazlar arasında, bombalar altında bayramı karşılayan Gazzeli mazlumların acısını kalbimizin derinlerinde hissediyoruz. İsrail hükumetinin insanlık dışı saldırılarına rağmen doğdukları toprakları kahramanca savunan, Gazze'ye canları pahasına sahip çıkan Filistinli kardeşlerimi bugün bir kez daha kemal-i hürmetle selamlıyor, bayramlarını tebrik ediyor, şehit olmuş kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilatından bayram boyunca, yetim, öksüz, mazlum ve mağdur çocukları özellikle hatırlamalarını, bayramın sıcaklığını onların da teneffüs etmelerine vesile olmalarını istirham etti.

Erdoğan, hayatlarını vatanı, bayrağı ve ülkesinin bağımsızlığı için feda eden şehitlerin emanetlerini de her zaman olduğu gibi bu bayramda da ihmal etmemelerini teşkilatlardan beklediğini söyledi.

"Bol keseden vaat dağıtanlar, belediye hizmetlerini dahi yerine getiremiyor"

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak üzerlerinde gerçekten çok büyük bir mesuliyet taşıdıklarını vurgulayan Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan her hadise, partimizin ve ittifakımızın dayanışmasının önemini bizlere hatırlatıyor. Sadece son iki haftada, ana muhalefet cephesinde şahit olduğumuz tartışmalara bakmak bile sorumluluklarımızın ne kadar ağır, görevimizin ne kadar mühim olduğunu anlamak için ziyadesiyle yeterlidir. Daha bir yıl öncesine kadar seçimlerde bol keseden vaat dağıtanlar, bugün en basit belediye hizmetlerini dahi yerine getiremiyor. Muhalefetin saplandığı popülizm bataklığını, şehirlerimizin nasıl bir uçurumun eşiğine geldiğini hep beraber ibretle takip ediyoruz. Bırakın Türkiye'yi yönetmeyi ellerindeki üç beş belediyeyi dahi skandalsız, sorunsuz, kavgasız, şaibesiz yönetme becerisi olmayan bir avuç yolsuz siyasetçinin vasalı haline gelmiş bir zihniyetle karşı karşıyayız. Türkiye'nin ana muhalefet partisinin bu vizyonsuzluktan kurtulması, beceriksizliğe mahkum ettikleri milyonlarca vatandaşımız gibi bizim de en samimi arzumuzdur."

Terörsüz Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin her bakımdan güvencesi olduğunun her geçen gün ortaya çıktığına dikkati çekti.

Eğitimden adalete, dış politikadan demokrasiye tüm başlıklarla Türkiye'yi hak ettiği seviyelere ulaştıracak irade, tecrübe, birikim ve ufkun ancak kendilerinde, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda olduğunu anlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Rusya-Ukrayna arasında dördüncü yılına giren savaşın sona erdirilmesine yönelik görüşmelerin İstanbul'da yapılması bunun apaçık ispatıdır. Terörsüz Türkiye sürecinde aldığımız mesafe aynı şekilde ülkemizin kendi sorunlarına yerli, milli reçeteler üretme kabiliyetini teyit etmiştir. 86 milyonun ezeli ve ebedi kardeşliğini perçinleyecek bu hayırlı süreci herhangi bir yol kazasına mahal vermeden inşallah başarıya ulaştıracağız.

Bir diğer önceliğimiz olan ekonomide de enflasyon, istihdam ve ihracat tarafında çok olumlu haberler alıyoruz. Büyüme ve ihracat rakamlarından sonra salı günü açıklanan enflasyon verilerinde de hedeflerimizle uyumlu gittiğimizi gördük. Şunu, sizlerle birlikte tüm vatandaşlarımızın bilmesini isterim. Türkiye Yüzyılını, kardeşliğin, demokrasinin, refahın, kalkınmanın ve tüm ülkemizde barışın yüzyılı yapıncaya kadar durmadan çalışacağız. Bu yolda hiçbir ayrım yapmadan 86 milyonun tamamını kucaklayacağız. Gerilimden, kavgadan, kutuplaşmadan beslenenlere prim vermeyeceğiz. Bilhassa, bu mübarek günlerde kapısı çalınmadık, kalbi fethedilmedik, hali hatırı sorulmadık hiç kimseyi bırakmayacağız. Hep beraber bu anlayışla millete hizmet mücadelemizi sürdüreceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kesilen kurbanların ve şu anda kutsal topraklarda hac farizasını yerine getirenlerin ibadetlerinin kabul olmasını Allah'tan niyaz etti.

Ülkenin ve milletin huzurlu bir bayram geçirmesi için görevi başında bulunan güvenlik kuvvetleri ve tüm kamu personeline teşekkür eden Erdoğan, "Allah bizi nice bayramlara, bayram gibi bayramlara eriştirsin diyor, Kurban Bayramınızı tekrar tebrik ediyorum. Allah'a emanet olun." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak : ANADOLU AJANSI

MİLLİ GÜREŞÇİ MEDET BOZKURT ULUKIŞLA GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜ OLDU

NİĞDE İL MİLLİ EĞİTİM’DEN YAPAY ZEKÂDA ÖRNEK PROJE BAŞARISI

NİSAN AYINDA SÜT ÜRETİMİNDE YILLIK ARTIŞ GÖRÜLDÜ

BANKADA KREDİ İÇİN TÜFEKLE TEHDİT: ZANLI YAKALANDI!

186 YILLIK GÜVENİN TEMSİLCİLERİ VALİ VEKİLİNİ ZİYARET ETTİ

DÜNYA MUTFAKLARI ÇAMARDI’DA TANITILDI

NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE SINAV ÖNCESİ DESTEK SEMİNERİ

GELECEĞİN SANATÇILARI NİĞDE’DE SAHNEYE ÇIKIYOR

NİĞDE’DE YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

REHBER ÖĞRETMENLER YIL SONU TOPLANTISINDA BULUŞTU

BOR FEN LİSESİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

8 Aralık'tan bugüne Suriye'ye gönüllü geri dönüş yapanlar 273 bini aştı

Türkiye'de "deprem üretme zamanı gelmiş" 30 fay belirlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan "İsrail’in İran'a düzenlediği saldırılar, uluslararası hukuku hiçe sayan apaçık bir provokasyondur"

YEŞİLGÖLCÜK ESNAFLARINDAN ZEYNEL KOÇOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

YOLLAR CEZAYA DEĞİL, VİCDANA ÇIKMALI (VİDEO HABER)

NİĞDE’DE LGS SEFERBERLİĞİ ULAŞIM ÜCRETSİZ, GÜRÜLTÜ YASAK

AİLE HEKİMLERİ ÜZERİNDEN POLİKLİNİK RANDEVUSU ALMAK ARTIK DAHA KOLAY

NÖHÜ’DE “HASSAS TARIM VE TARIMSAL ROBOTLAR” BÖLÜMÜ AÇILDI

"ŞEFFAF MASA"DA BU AKŞAM GÜNDEM: BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

MİLLİ GÜREŞÇİ MEDET BOZKURT ULUKIŞLA GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜ OLDU

NİĞDE İL MİLLİ EĞİTİM’DEN YAPAY ZEKÂDA ÖRNEK PROJE BAŞARISI

NİSAN AYINDA SÜT ÜRETİMİNDE YILLIK ARTIŞ GÖRÜLDÜ

BANKADA KREDİ İÇİN TÜFEKLE TEHDİT: ZANLI YAKALANDI!

186 YILLIK GÜVENİN TEMSİLCİLERİ VALİ VEKİLİNİ ZİYARET ETTİ

DÜNYA MUTFAKLARI ÇAMARDI’DA TANITILDI

NİĞDE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE SINAV ÖNCESİ DESTEK SEMİNERİ

GELECEĞİN SANATÇILARI NİĞDE’DE SAHNEYE ÇIKIYOR

NİĞDE’DE YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

REHBER ÖĞRETMENLER YIL SONU TOPLANTISINDA BULUŞTU

BOR FEN LİSESİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

8 Aralık'tan bugüne Suriye'ye gönüllü geri dönüş yapanlar 273 bini aştı

Türkiye'de "deprem üretme zamanı gelmiş" 30 fay belirlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan "İsrail’in İran'a düzenlediği saldırılar, uluslararası hukuku hiçe sayan apaçık bir provokasyondur"

YEŞİLGÖLCÜK ESNAFLARINDAN ZEYNEL KOÇOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

YOLLAR CEZAYA DEĞİL, VİCDANA ÇIKMALI (VİDEO HABER)

NİĞDE’DE LGS SEFERBERLİĞİ ULAŞIM ÜCRETSİZ, GÜRÜLTÜ YASAK

AİLE HEKİMLERİ ÜZERİNDEN POLİKLİNİK RANDEVUSU ALMAK ARTIK DAHA KOLAY

NÖHÜ’DE “HASSAS TARIM VE TARIMSAL ROBOTLAR” BÖLÜMÜ AÇILDI

"ŞEFFAF MASA"DA BU AKŞAM GÜNDEM: BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

VİCDAN SÖMÜRÜCÜLERİ VATANDAŞI RAHATSIZ EDİYOR

Orta Doğu'daki gerilim küresel piyasalarda risk iştahını törpüledi

Bakan Memişoğlu "HPV aşısını 2025 sonu itibarıyla insanlarımıza ücretsiz ulaştıracağız"

NİĞDE’DE İNSANLIK DIŞI DOLANDIRICILIK! DEPREMZEDEYİ HEDEF ALDILAR

Yasa dışı bahse yönelik operasyonlarda 104 şüpheli yakalandı

İSRAİL’DEN İRAN’A BÜYÜK SALDIRI

GRAM ALTIN 4 BİN 341 TL’YE YÜKSELDİ

DÖVİZDE YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

NİĞDE’DE HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

NİĞDE'DE BUGÜN VEFAT EDENLER!

Yükleniyor

  • Cuma 29.2 ° / 13 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.2 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2