Niğde ili Çiftlik İlçesi Azatlı Belediye Başkanı Mehmet Akpınar ve Bağlama Belediye Başkanı Muammer Afşar’ı makamında ziyaret eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bağlama Kasabası ve Hasaköy’de tarla ziyaretlerinde çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Altunhisar ilçesinde Altunhisar ilçe pazarını CHP İlçe Başkanımız Mustafa Çetinkol, önceki dönem ilçe başkanımız Sedat Kayan ve Gültekin Beyazıt, Aytekin Atalay, Fuat Selçuk ile gezerek pazar esnafı ve halkın sorunlarını dinleyen Gürer, Altunhisar’da da üretici sorunlarını yerinde tespit etti. Eczacı Naim Eren'in annesi ve Oktay Birdal’ın cenazelerine katılan Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Meclis Üyeliği de yapmış, İnşaat Mühendisleri Odası Niğde Temsilcisi Abudder Zorba'nın vefatı nedeniyle ailesini, önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Erdal Aydoğan ile ziyaret edip başsağlığı dileklerinde bulundu.

Çamardı ilçesini de ziyaret eden CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İlçe Başkanı Tahir Tuncer ve Osman Okçu, İzzet Akbalık, Nurettin Tuncer, Hazım Ecemiş, Hüseyin Kurşun, İlhan Kurşun, Ahmet Baş ile ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu. Gürer, Ulukışla ilçesini de ziyaret ederek CHP İlçe Başkanı Hüseyin Toker, İl Genel Meclis Üyesi Celal Gülercan ve ilçe yöneticileri ile pazar gezip ziyaretlerde bulundu.

Kasaba ve köy gezileri ile ilçe merkezlerinde görüşmelerde bulunan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Merkezde kahvehanelerde de ziyaretlerde bulunup konuşmalar yaptı. Gürer, emeklilerin aldıkları 10 bin lira ile açlık sınırı altında bir yaşam mücadelesi verdiğini ve bu durumun değişmesi için mücadele ettiklerini belirtti.

En düşük emekli aylığının asgari ücret olması gerektiğini belirten Gürer, bayram ikramiyesinin asgari ücret olması ve emekli ilaç katkı payının kaldırılması için de kanun teklifleri verdiğini söyledi. CHP’li vekil Ömer Fethi Gürer, esnaf ve çiftçi için 9000 gün olan prim gün sayısının 7200 güne çekilmesini de istedi. Üretici, çiftçi, besici sorunlarını sürekli gündeme taşıdığına değinen Ömer Fethi Gürer, gençlerin, kadınların, öğretmenlerin, emekçilerin, staj ve çırak mağdurlarının, taşeronda kalanların ve asgari ücret artışı bekleyenlerin sorunlarını mecliste gündeme taşımaya devam ettiğini belirtti.
Muhabir
HATİCE ÜNLÜ
BAHÇELİ’DEN NET MESAJ: TÜRKİYE BARIŞ İÇİN SAHADA
ARTIK UÇAKLARDA KULLANILMAYACAK!
NİĞDE’DE OKÇULAR KIYASIYA YARIŞTI!
KOCASI TARAFINDAN BIÇAKLANAN KADIN HAYATINI KAYBETTİ
1 NİSANA KADAR SÜRE VERİLMİŞTİ, SÜRE UZAYABİLİR
YEŞİLGÖLCÜK’TE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ BAŞLIYOR
MHP’DE DİKKAT ÇEKEN İSTİFA: BAHÇELİ’DEN AÇIKLAMA
NİĞDE’DE LAHANA HASTALIKLARI KONUŞULDU!
BOR’DAKİ BIÇAKLI OLAYA AİT YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
CHP’DEN MUAMMER ÇELİKBAŞ’A PARTİ DEĞİŞİKLİĞİ TEPKİSİ
YARALI ÇİFT HASTANEYE GETİRİLDİ DURUMLARI AĞIR
BOR’DA DEHŞET: EŞİNİ BIÇAKLADI, KENDİNİ YARALADI
SADECE 30 SANİYEDE YAŞAM SÜRESİNE DAİR İPUCU: TENİS TOPU TESTİ
ÇOÇUĞUNUZDA ALERJİ VAR MI?
BAKAN FİDAN’DAN KORKUTAN AÇIKLAMA DAHA BÜYÜK BİR SAVAŞA DOĞRU GİDİYORUZ
NİĞDE BELEDİYESPOR’DAN TARAFTARA DAVET: PLAY-OFF YOLUNDA KRİTİK MAÇTA TRİBÜNLERİ DOLDURALIM
Niğde’de kadın kooperatifleriyle çörek otu ekimi tamamlandı
4 GÜN ÖNCE HABER YAPMIŞTIK! BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ
ÇAMARDI’YA PORTATİF AĞIL! İMZALAR ATILDI
HAFTA SONU PLAN YAPACAKLAR DİKKAT!
DİKKAT! GECE TRANSFERİNDE ZORUNLU
Atasanayi’de yağmur suyu hattı çalışması sürüyor
İŞKUR üzerinden Niğde’de 10 kişilik işçi alımı yapılacak
ÜNİVERSİTELERDE YENİ MODEL DÜŞEBİLİR!
Evlenmenin maliyeti 2 milyon TL’yi aştı: Bir yılda büyük artış
Motorine gece yarısı büyük zam: Pompa fiyatları sert yükselecek
KAYISI VE ZERDALİDE REKOR YETERLİLİK
NİĞDE’DE UYDU TAKİBİYLE TARIMDA DENETİM!
ÇOCUĞUNU SUÇTAN UZAK TUTAMAYAN AİLELERE HAPİS CEZASI GÜNDEMDE
NİĞDE’YE HAFIZLIK YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK VE ÜÇÜNCÜLÜK
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Pazar 8.4 ° / 3.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 9.6 ° / 1.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı






