Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde hızlı tren şantiyesinde meydana gelen kaya düşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, "Kaya parçalarının düşmesi sonucunda 1 arkadaşımız hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı" dedi.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Karakimse mevkide 7 kişinin çalışma yaptığı hızlı tren şantiyesine kaya parçaları düştü. Çalışanlardan 5’i kaçarak olaydan yara almadan kurtulurken, kayaların isabet ettiği 1 işçi hayatını kaybederken 1 işçi de yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri, kolluk kuvvetleri ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralı işçi ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de olay yerine giderek incelemelerde bulundu.
Olayla ilgili açıklama yapan Vali Çiçek, "7 tane işçimizin vardiya çalışmasında aslında bir göçük değil, yukarıdan kaya parçalarının aşağı düşmesi sırasında 5 tane işçimiz olayın olduğunu fark ederek kaçarken, maalesef bir vatandaşımız kafasına direkt çarpması sonucunda vefat ediyor. Diğer arkadaşımız da yaralanıyor. Ayaklarında 2-3 tane kırık var ve kendisi hastaneye intikal etti. Dediğim gibi bir göçük değil, kaya düşmesi sonucunda direkt kafasına isabet ediyor. Oğlu da burada, yeğenleri de burada. Diğer 5 kardeşimiz çok şükür ki hiç yara almıyor. 1 arkadaşımız yaralı, ayaklarında kırıklar var. Maalesef bir vatandaşımızı da kaybettik. Yaralı vatandaşımızın hayati tehlikesinin şu an için olmadığını öngörüyoruz. Çünkü sadece ayaklarında 1-2 kırık olduğunu biliyoruz. Hastanede bir şey çıkmadığı sürece hayati tehlikesinin olmadığını biliyoruz. İçeride ekskavatör var. Makinenin çalıştığı sırada tam çalışmayı durdurduğu anda olmuş bildiğimiz kadarıyla. Başımız sağ olsun. Göçük altında insanların olduğu bilgisi üzerine AFAD anında intikal etti. Ancak geldiğimizde vatandaşın ilk anlattığı zaten 1 kişinin eks diğerinin de yaralı olduğu ve göçük altında kimsenin olmadığıydı. Başımız sağ olsun" dedi.
Muhabir
İHLAS HABER AJANSI
Uzkurt’tan Ramazan Bayramı Mesajı: “Birlik ve Kardeşliğimiz Daim Olsun”
KIRGINLIKLARIN YERİNİ KUCAKLAŞMAYA BIRAKALIM!
Rektör Uslu’dan Ramazan Bayramı Mesajı: “Birlik ve Kardeşlik Duygularımız Pekişsin”
Çiftehan’da Sel Uyarısı: Muhtarlıktan Vatandaşlara Hayati Çağrı
Çamardı’da Bayram Öncesi Sıkı Denetim: Kaymakam Bektaş Kontrol Noktasında!
Türkiye’nin Önünü Kesmeye Müsaade Etmeyiz
İNFİAL YARATAN OLAY BODRUM'DA YAŞANDI!
Güvenilir Gıda Mobil Uygulaması Kullanıma Sunuldu
Sanayide Çalışan Çocuklara Bayramlık Kıyafet Desteği
Ekran Süresi Çocuklarda Konuşma Gecikmesini Artırıyor
Motorine Bir Zam Daha: Bu Gece 5,73 TL Artış Bekleniyor
Tüm vatandaşlar davet edildi
“Dayanışma ve kardeşlik duyguları büyüyerek devam etmeli”
Birlik ve dayanışmamızı güçlendirelim!
Araçta tercih değişti!
Niğde’de Çilek Üretimi Yaygınlaşıyor: 5 Dekarlık Bahçeler Kurulacak
Dünyanın en büyük doğalgaz tesisi vuruldu
Sürücüler Dikkat: Denetim Noktaları Artık Önceden Görülebilecek
Çardaklı Gençlerden 18 Mart’a Yakışan Hareket
BAYRAMDA NİĞDE’DE 3429 PERSONEL GÖREV ALACAK!
18 Mektupla Şehitlere Vefa
Niğde’de Şehitler İçin Anlamlı Tören
Niğde-Ankara Otoyolunda Korkutan Kaza
Niğde’de Gıda Denetimleri Artırıldı
Niğde Emniyeti’nden narkotik bilgilendirme atağı
Niğde Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor, hedef play-off hattı
Niğde’de narkotik operasyonu: 4 tutuklama
Memura bayram ikramiyesi çağrısı!
BU DESTEĞE İHTİYACINIZ VARSA NİĞDE’DE ÜCRETSİZ!
Niğde’de Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliği Düzenlenecek
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Perşembe 10 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 9.6 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 8.6 ° / 1.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı








