Niğde Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi 11-C sınıfı öğrencileri, danışman öğretmenleri Selma Seven Vural'ın rehberliğinde Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ilkokul seviyesindeki öğrencilere yönelik kitap toplama kampanyası başlattı.

KAMPANYAYI ÖNCE KENDİ OKULLARINDA BAŞLATTILAR
Proje kapsamında her öğrenciye bir kitap ve okul kütüphanesinin zenginleştirilmesi düşüncesiyle yakından uzağa doğru büyük bir seferberlik başlatıldı. Okuma sevgisinin ilkokulda başladığı ve sorumluluk duygusunun küçük yaşlarda kazandırıldığı düşüncesiyle sosyal sorumluluk olarak kitap toplama etkinliğini seçen öğrenciler ilk olarak okulda bir kampanya başlattı. Önce kendi hazırladıkları afişleri okul panolarında ve web sitesinde yayımlayarak okulda etkinliğin duyurusu yapıldı.

ALAY İLKOKULU’NA KİTAP DESTEĞİ SAĞLADILAR
Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Murat Aslanboğa aracılığıyla, Alay İlkokulu'nda bulunan öğrencilerin kitap ihtiyacının olduğu öğrenilerek proje kapsamında öğrenciler ev ve çevrelerinden ilkokul seviyesi kitapları topladı. Proje koordinatörü ve Niğde Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi Müdürü İdris İspiroğlu, öğrencilerin heyecanına ortak olmak ve çalışmalarına katkıda bulunmak üzere her öğrenciye Çanakkale Zaferi isimli kitabı hediye ederek, kitap okuyanların dünyayı ve hayatı güzelleştireceklerine inandığını belirtti. Okul Müdürü İspiroğlu öğrencilerini, danışman öğretmen Selma Seven Vural'ı tebrik ederek projede katkısı olan herkese teşekkür etti. Proje kapsamında temin edilen kitaplar Alay İlkokulu Müdürü Abdullah Bozok'a teslim edildi.
Muhabir
HATİCE ÜNLÜ
Türkiye zirvede: Play-off yolunda en güçlü aday
Cansuyu Derneği’nden 58 Ülkede Ramazan Seferberliği
GÜRER: “ÜRETİCİ-ÇİFTÇİ ÜRÜN SATIŞ FİYATI İLE RAF FİYATI ARASINDA UÇURUMU İKTİDAR ÖNLEMEK ZORUNDADIR”
Üniversitede Bal Ormanı Projesi Büyüyor: 5. Etap Dikimi Tamamlandı
Niğde Emniyeti’nden Dolandırıcılık Uyarısı!
TÜRKİYE’DE YASTIK ALTINDA KAÇ TON ALTIN VAR?
Son seçim anketinde dengeler değişti!
Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’tan çekildi
Niğde’de İş Yerine Kurşunlama: Şans Eseri Yaralanan Olmadı
Motorine indirim yolda!
Niğde’de eczanelerin çalışma saatleri yeniden düzenlendi
TÜRK GEMİSİNE SALDIRI SU ALMAYA BAŞLADI!
YERLİ VE MİLLİ ZIRHLI!
EVLİLİK İÇİN “İDEAL YAŞ” 27!
EKLEMLERDEKİ “ÇITLAMA” SANDIĞINIZ GİBİ TUZLA İLGİLİ DEĞİL
Gıdada yanıltıcı ifadeye sıkı denetim: “%100 doğal” ve “ev yapımı” ifadelerine yasak
Yaşlılara Saygı Haftası’nda huzurevine anlamlı ziyaret
ATA TOHUMLARI TOPRAKLA BULUŞUYOR
BABASINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ BURSA'DA YAKALANDI!
İşsizlik yüzde 8,3’e geriledi
TÜRKİYE TL SAVUNMASI İÇİN 135 MİLYAR DOLARLIK ALTIN KULLANACAK!
Türkiye ile İngiltere arasında Eurofighter için kritik mutabakat!
Niğde'de binlerce fidan toprakla buluşturuldu!
Niğde’de hentbol heyecanı başladı
Enflasyon beklentileri yükseldi
BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN NİĞDE GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANI SEÇİLEN LÜTFİ DEMİRSOY’A TEBRİK ZİYARETİ
OTOMOBİLE BIÇAK GİBİ SAPLANDI!
HİZMET SEKTÖRÜNDE GÜVEN AZALDI
MEHMET ÂKİF ERSOY’UN TORUNU SELMA ERSOY ARGON BUGÜN NİĞDE’DE
Niğde’de 120 hemşire adayı üniforma giydi
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Perşembe 10.7 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12.6 ° / 0.3 ° Güneşli
- Cumartesi 14.1 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı






