Niğde Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukları macera dolu bir gösteriyle buluşturmaya hazırlanıyor.
Çocuk Tiyatrosu oyuncuları, 23 Nisan Salı günü Niğde Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda “Öz Büyücüsü” adlı oyunu sergileyecek.
Dorothy’nin mucizelerle dolu yolculuğunun anlatıldığı oyunu, Niğde Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularından Ertuğrul Aslan yönetecek.
Niğde Belediyesi Çocuk Tiyatrosu oyuncuları Gökçen Kiper, Neslihan Ballı, Ebru Güner, Mert Özbek, Ali Eren Yücel, Ömer Cihan ve Ertuğrul Aslan’ın yer alacağı tiyatro gösterisinde oyuncular; renkli kostümleri ve eğlenceli karakterleriyle izleyicileri farklı bir maceraya sürükleyecek.
23 Nisan Salı Günü saat 19.00’da başlayacak oyunun; yetişkinler için 20 TL, çocuklar için 10 TL olan biletleri “kulturonline.niğde.bel.tr” internet adresinden temin edilebilecek.

BAŞKAN ÖZDEMİR, “KADINLAR İSTASYONUNU” İZLEDİ
Bu arada Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde Konya Devlet Tiyatrosunun sergilediği “Kadınlar İstasyonu” adlı oyununu, eşi Duygu Özdemir ve tiyatro severlerle birlikte izledi.

SANATSAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE DEVAM
Gösterinin ardından Konya Devlet Tiyatrosu oyuncularına çiçek takdim eden Başkan Özdemir, Niğde Belediyesi olarak, vatandaşları kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.
Türkiye zirvede: Play-off yolunda en güçlü aday
Cansuyu Derneği’nden 58 Ülkede Ramazan Seferberliği
GÜRER: “ÜRETİCİ-ÇİFTÇİ ÜRÜN SATIŞ FİYATI İLE RAF FİYATI ARASINDA UÇURUMU İKTİDAR ÖNLEMEK ZORUNDADIR”
Üniversitede Bal Ormanı Projesi Büyüyor: 5. Etap Dikimi Tamamlandı
Niğde Emniyeti’nden Dolandırıcılık Uyarısı!
TÜRKİYE’DE YASTIK ALTINDA KAÇ TON ALTIN VAR?
Son seçim anketinde dengeler değişti!
Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’tan çekildi
Niğde’de İş Yerine Kurşunlama: Şans Eseri Yaralanan Olmadı
Motorine indirim yolda!
Niğde’de eczanelerin çalışma saatleri yeniden düzenlendi
TÜRK GEMİSİNE SALDIRI SU ALMAYA BAŞLADI!
YERLİ VE MİLLİ ZIRHLI!
EVLİLİK İÇİN “İDEAL YAŞ” 27!
EKLEMLERDEKİ “ÇITLAMA” SANDIĞINIZ GİBİ TUZLA İLGİLİ DEĞİL
Gıdada yanıltıcı ifadeye sıkı denetim: “%100 doğal” ve “ev yapımı” ifadelerine yasak
Yaşlılara Saygı Haftası’nda huzurevine anlamlı ziyaret
ATA TOHUMLARI TOPRAKLA BULUŞUYOR
BABASINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ BURSA'DA YAKALANDI!
İşsizlik yüzde 8,3’e geriledi
TÜRKİYE TL SAVUNMASI İÇİN 135 MİLYAR DOLARLIK ALTIN KULLANACAK!
Türkiye ile İngiltere arasında Eurofighter için kritik mutabakat!
Niğde'de binlerce fidan toprakla buluşturuldu!
Niğde’de hentbol heyecanı başladı
Enflasyon beklentileri yükseldi
BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN NİĞDE GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANI SEÇİLEN LÜTFİ DEMİRSOY’A TEBRİK ZİYARETİ
OTOMOBİLE BIÇAK GİBİ SAPLANDI!
HİZMET SEKTÖRÜNDE GÜVEN AZALDI
MEHMET ÂKİF ERSOY’UN TORUNU SELMA ERSOY ARGON BUGÜN NİĞDE’DE
Niğde’de 120 hemşire adayı üniforma giydi
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Perşembe 10.7 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12.6 ° / 0.3 ° Güneşli
- Cumartesi 14.1 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı






