Niğde’nin Çiftlik ilçesinde Gazze’ye destek amacıyla düzenlenen dayanışma kermesi, yoğun ilgi gördü. Çiftlik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde, İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, iki gün boyunca sürdü.

Kermeste, kurum personelleri, öğretmenler, antrenörler, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar gönüllü olarak görev aldı. Dayanışma ruhunun ön planda olduğu etkinlikte, el emeği ürünler, yiyecekler ve çeşitli eşyalar satışa sunuldu. Elde edilen gelir, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilgili makamlara teslim edildi.

İki gün süren organizasyon sonunda toplam 376 bin TL toplanarak Gazze halkına destek amacıyla gönderildi. Etkinlik, hem yardımlaşma hem de kardeşlik duygularını güçlendiren örnek bir dayanışma örneği olarak değerlendirildi.

Çiftlik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bizler yalnızca spor alanlarında değil, toplumsal dayanışma ve insani konularda da sorumluluk üstleniyoruz. Bu kermeste emeği geçen tüm kurumlarımıza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, antrenörlerimize, din görevlilerimize ve kıymetli halkımıza teşekkür ediyoruz. Birlikte varız, birlikte güçlüyüz.” ifadelerine yer verildi.



Muhabir
NAGİHAN ÖZENÇ
Türkiye zirvede: Play-off yolunda en güçlü aday
Cansuyu Derneği’nden 58 Ülkede Ramazan Seferberliği
GÜRER: “ÜRETİCİ-ÇİFTÇİ ÜRÜN SATIŞ FİYATI İLE RAF FİYATI ARASINDA UÇURUMU İKTİDAR ÖNLEMEK ZORUNDADIR”
Üniversitede Bal Ormanı Projesi Büyüyor: 5. Etap Dikimi Tamamlandı
Niğde Emniyeti’nden Dolandırıcılık Uyarısı!
TÜRKİYE’DE YASTIK ALTINDA KAÇ TON ALTIN VAR?
Son seçim anketinde dengeler değişti!
Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’tan çekildi
Niğde’de İş Yerine Kurşunlama: Şans Eseri Yaralanan Olmadı
Motorine indirim yolda!
Niğde’de eczanelerin çalışma saatleri yeniden düzenlendi
TÜRK GEMİSİNE SALDIRI SU ALMAYA BAŞLADI!
YERLİ VE MİLLİ ZIRHLI!
EVLİLİK İÇİN “İDEAL YAŞ” 27!
EKLEMLERDEKİ “ÇITLAMA” SANDIĞINIZ GİBİ TUZLA İLGİLİ DEĞİL
Gıdada yanıltıcı ifadeye sıkı denetim: “%100 doğal” ve “ev yapımı” ifadelerine yasak
Yaşlılara Saygı Haftası’nda huzurevine anlamlı ziyaret
ATA TOHUMLARI TOPRAKLA BULUŞUYOR
BABASINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ BURSA'DA YAKALANDI!
İşsizlik yüzde 8,3’e geriledi
TÜRKİYE TL SAVUNMASI İÇİN 135 MİLYAR DOLARLIK ALTIN KULLANACAK!
Türkiye ile İngiltere arasında Eurofighter için kritik mutabakat!
Niğde'de binlerce fidan toprakla buluşturuldu!
Niğde’de hentbol heyecanı başladı
Enflasyon beklentileri yükseldi
BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN NİĞDE GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANI SEÇİLEN LÜTFİ DEMİRSOY’A TEBRİK ZİYARETİ
OTOMOBİLE BIÇAK GİBİ SAPLANDI!
HİZMET SEKTÖRÜNDE GÜVEN AZALDI
MEHMET ÂKİF ERSOY’UN TORUNU SELMA ERSOY ARGON BUGÜN NİĞDE’DE
Niğde’de 120 hemşire adayı üniforma giydi
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Perşembe 10.7 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12.6 ° / 0.3 ° Güneşli
- Cumartesi 14.1 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı






