Haftanın ilk günü olan 21 Aralık Pazar günü kent genelinde çok bulutlu hava etkili olacak. Günün en düşük sıcaklığının 1 derece, en yüksek sıcaklığının ise 11 derece olması bekleniyor. Nem oranının yüzde 42–67 aralığında seyredeceği, rüzgâr hızının ise yaklaşık 5 kilometre olacağı tahmin ediliyor.
22 Aralık Pazartesi ve 23 Aralık Salı günlerinde yağmurlu hava öngörülüyor. Pazartesi günü sıcaklıkların 0–9 derece, salı günü ise 1–10 derece arasında değişmesi bekleniyor. Bu iki günde nem oranının yüzde 59 ile 95 seviyelerine kadar çıkacağı, rüzgâr hızının ise 10–11 kilometre aralığında olacağı belirtildi.
24 Aralık Çarşamba günü Niğde’de yeniden çok bulutlu hava etkili olacak. Sıcaklıkların 2–11 derece arasında seyretmesi beklenen günde nem oranının yüzde 52–92 aralığında olması öngörülüyor. 25 Aralık Perşembe günü ise parçalı bulutlu havanın hâkim olması, sıcaklıkların 2–10 derece arasında değişmesi bekleniyor.
1991–2020 yıllarını kapsayan uzun yıllar verileriyle karşılaştırıldığında ise dikkat çekici bir tablo ortaya çıkıyor. Geçmiş yıllarda aynı tarihlerde en düşük sıcaklıkların eksi 14 ile eksi 19 derece seviyelerine kadar düştüğü, ortalama sıcaklıkların ise çoğu zaman sıfırın altında seyrettiği görülüyor. Buna karşın bu yıl tahmin edilen değerler, özellikle gece saatlerinde dahi daha ılıman bir hava yapısına işaret ediyor.
Uzun yıllar ortalamalarında kar yağışının sıkça görüldüğü bu dönemde, bu yıl Niğde’de kar yerine yağmur ve çok bulutlu havanın etkili olması bekleniyor. Tahminlere göre mevcut sıcaklık değerleri korunduğu sürece, önümüzdeki günlerde de kent genelinde kar yağışı ihtimali düşük görünüyor.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat Niğde’de
NİĞDE YAŞLANIYOR!
İncirlik Üssü Tartışmalarına MSB’den Net Açıklama
Bor’da Üreticilerle Buluşmalar Sürüyor: Karamahmutlu ve Kavuklu Köylerinde Eğitim ve Ziyaret
Ramazan Bayramı Öncesi Niğde’de Tatlı Siparişleri Başladı
Gürer: “BAĞ-KUR primi 9.000’den 7.200’e düşürüyoruz müjdesi üç yıldır gerçekleşmedi”
Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu’nda Ramazan Şenliği Coşkusu
Niğde’de Kick Boks İl Seçmeleri Tamamlandı
Niğde’de Okul Sporları Futsal Yıldızlar Final Müsabakaları Tamamlandı
NİĞDE’DE BUGÜN VEFAT EDENLER!
Demirsoy: “Güçlü Basın, Güçlü Toplum ve Güçlü Niğde Demektir”
Murtaza Köyü Derneği’nde İlk Toplantı ve Sahur Buluşması
İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı: Milletin Bağımsızlık Yemini
Niğde’de yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu
Niğde’nin Projeleri TBMM’de Masaya Yatırıldı
Türkiye SiberVatan Programı NÖHÜ Ev Sahipliğinde Başladı
Bakan Bolat’ın Niğde Programı Belli Oldu
Emekliye Bayram Müjdesi: İkramiye ve Maaş Ödemeleri 14–19 Mart Arasında Yapılacak
KOKAİN, ESRAR, METAMFETAMİN 3 TUTUKLAMA!
Niğde Belediyespor’dan Aile Tribünü Projesi: Kadın ve Çocuklara Ücretsiz Maç İmkânı
Niğde’de “Biz Bir Takımız” Projesi Başlıyor
Niğde’de Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Aralıksız Sürüyor
Niğde’de Öğrencilere Ahilik Kültürü Anlatıldı
Niğde’de Kalıcı Kalp Pili Uygulaması Başladı
ANKARA’DA DEPREM!
NiTSO’dan Ramazan’da 600 Aileye Gıda Yardımı
Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 1300 Kişilik Birlik ve Kardeşlik İftarı
Akaryakıta İndirim!
Niğde’de “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları”
Niğde Halk Eğitimi Merkezinden Erasmus+ Projesiyle Uluslararası Eğitim İş Birliği
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Perşembe 8.5 ° / -2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 8.8 ° / -1.4 ° Güneşli
- Cumartesi 9.2 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı







