Adana’nın Karataş ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki Cumali’yi arama çalışmaları 3’üncü gününde de devam ederken, umutlar tükenmeye başladı. Dedesi, Cumali’nin terliğinin tekinin suda bulunduğunu belirterek, "Arama çalışmaları su içerisinde devam ediyor" dedi.
Kayıp olayı, cumartesi günü ilçeye bağlı Bahçe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, tarım işçisi İbrahim (30) ile Karanfil Timi’nin (26) 2 çocuğundan 7 yaşındaki Cumali, sabah saatlerinde sulama kanalının kenarında oynarken kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. İlk günden itibaren Jandarma ve AFAD ekipleriyle birlikte akredite sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle hem sulama kanalında hem de çevrede arama çalışması başlatıldı. Bugün arama çalışmalarında 3’üncü güne girildi. Havadan dron desteğiyle de süren çalışmalar çerçevesinde şu ana kadar sadece bir terliği su içinde bulundu. Umutlar tükenmeye başlarken, bölgede ekiplerin 200 personelle çalışma yaptığı bildirildi. Yaklaşık 2 kilometre ileride denizle birleşen sulama kanalında çalışmaların yoğunlaştırıldığı öğrenildi.

Terliği suda bulunmuş
Çocuğunun terliğinin bulunduğunu anlatan anne Karanfil Timi, "Kim götürdüyse oğlumu getirsin, ben ona kurban olurum" diyerek gözyaşı döktü.
Kayıp çocuğun dedesi Cuma Ali Davulcu ise, "Çocuklar suyun kenarında oynarken arkadaşı gelmiş ’Cumali kayıp’ demiş. Bunun üzerine her yeri aradık ama bulamadık. Allah razı olsun devletimiz günlerdir arıyor" ifadelerini kullandı.
Terliğin tekinin suda bulunduğuna değinen Davulcu, "Arama çalışmaları su içerisinde devam ediyor. İnşallah bir an önce torunum bulunur. Ben onu kendim yetiştiriyordum. Bir ay annesinin babasının yanındaysa 15 gün benim yanımda kalıyordu. Çok akıllı bir çocuktu" diye konuştu.
Öte yandan, kayıp olarak aranan 7 yaşındaki Cumali’nin neşeli anlarının videosu da paylaşıldı.
Muhabir
İHLAS HABER AJANSI
Koruyucu Aileler İftarda Buluştu
“Yetim Gülerse Dünya Güler”
Niğde Belediyespor’dan Kritik Galibiyet
Sürekli İBAN Değişti Yakalandı
Kurtulmuş’tan Mescid-i Aksa Tepkisi
ŞEN’DEN NİĞDE’DEKİ TRAFİK CEZALARINA TEPKİ
Tamirden Önce “Arıza Tespit Ücreti” Dönemi Başladı
Bunu da gördük!
Niğde’de “Birlikte Üretiyoruz” Etkinliği: Özel Gereksinimli Bireyler Bilim ve Üretimle Buluştu
Niğde Bugün Yağmurlu: Sürücülere Dikkat Uyarısı
Niğde’de 6 Milyon TL’lik “Yeni Nesil KOP Keşif Merkezi” Projesi Kabul Edildi
Gürer: “Yoksulluk doğalgaza eriştirmiyor”
TÜRK K2 KAMİKAZE İHA SAHADA!
Niğde'de yaklaşık 6 bin öğrencinin spor yeteneği keşfediliyor
YÜZYILIN GOLÜNÜ ATTI FÜZE ARDA!
Niğde’de Gurur Veren Başarı: Doç. Dr. Zafer Elbasan “Yılın Doktoru” Seçildi
Niğde’de Mali Müşavir Bayram Erken’in Acı Günü
Niğde’de Baharın Habercisi Kardelenler Açtı
Gümüşler Kavşağı’nda Trafik Kazası: 1’i Çocuk 2 Kişi Yaralandı
KULÜP DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU!
KANLI İNTİHAR MEKTUBUNDAN SONRA GERÇEKLER!
Gastro Niğde Derneği Üyeleri İftarda Buluştu
İlber Ortaylı, Fatih Camii Haziresi’ne defnedilecek
Niğde Belediyespor–Suvermez Kapadokya Maçının Biletleri Satışa Çıktı
Niğde’de Üreticiye 15 Angus Irkı Gebe Düve Desteği
Çiftlikli Öğrenciler Atletizmde Zirvede
NİĞDE BELEDİYESPOR 3 PUAN HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR
Niğde Fen Lisesi Dünya Sahnesinde Finalist Oldu
TİCARİ TAKSİ İLE TIR ÇARPIŞTI!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Savaş Tertiplerine Karşı Dikkatliyiz” Mesajı
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Pazar 3.6 ° / 1.6 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 8.1 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 11.6 ° / -0.1 ° Güneşli







