İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerde kendilerine servis edilen haberlerde İYİ Partinin Milletvekilliği oylarının başka bir parti altında toplanacağı söylemleri gerçeği yansıtmadığını söyleyerek; “Niğde İYİ Parti’nin kendi adayları var ve bu yarışta da Niğde’den 1’nci parti olarak çıkacaktır. İlgili haberler ve atılan bazı başlıklar yanlış anlamaya sebebiyet vermektedir. Bu konuda hassasiyet gözetilmesi gerektiği düşünüyoruz” dedi.

UZUN: İYİ PARTİ’NİN NİĞDE’DE KENDİ ADAYLARI VAR
Geçtiğimiz gün Partilerin Milletvekili adaylarının listesini açıklamasının ardından İYİ Parti Niğde Milletvekili sıralamasının Mümin İnan, Olgun Eytemiş ve F. Vedat Gültekin olarak açıklandığını belirten İl Başkanı Uzun; “Millet ittifakı olarak cumhurbaşkanı adayımız nasıl belli ise Niğde’de de İYİ Partinin kendi adayları bellidir.
YANILTICI BİLGİLERE DİKKAT EDİLMELİ
Zaman zaman yanlış anlaşılmaya konu olacak bazı söylemler ve haberler oldukça can sıkıcı hal aldığı gibi toplumu yönlendirmede de büyük rol oynamaktadır. Bu sebeple, bazı yayın kuruluşlarında çıkan haberlerde servis edilerek ve değiştirilerek yer alan “OYLAR MİLLETVEKİLLİĞİNDE ŞU PARTİ ADI ALTINDA TOPLANIYOR” ya da “NİĞDE MİLLETVEKİLLİĞİ’NDE TEK PARTİ ÇATISI ALTINDA SEÇİME GİRECEK” imaları ve söylemleri doğru değildir. Yanıltıcı olabilecek her türlü bilgiye dikkat edilmelidir.
İYİ Parti’nin Niğde Milletvekili adayları bellidir ve kendi logosu altında milletvekilliği seçimlerinde seçime gidecektir. Milletvekillerimizin sıralaması da Mümin İnan, Olgun Eytemiş ve F. Vedat Gültekin isimlerinden oluşmaktadır.
İYİ Parti Niğde’de ipi zirvede göğüsleyecek olan büyük bir güce sahiptir. Niğde’de hedefimiz birinci parti olmaktır. Bunu da başaracağımızdan adımız gibi eminiz. Seçimlere az bir zaman kala partimizin politikaları ve tutumu genelde olduğu gibi yerelde de bellidir. Genelde ittifak olduğumuz gibi yerelde de kendi adaylarımız var. Niğde’nin İYİ Parti adayları kazananlar olacaktır” dedi.
İŞKUR üzerinden Niğde’de 10 kişilik işçi alımı yapılacak
ÜNİVERSİTELERDE YENİ MODEL DÜŞEBİLİR!
Evlenmenin maliyeti 2 milyon TL’yi aştı: Bir yılda büyük artış
Motorine gece yarısı büyük zam: Pompa fiyatları sert yükselecek
KAYISI VE ZERDALİDE REKOR YETERLİLİK
NİĞDE’DE UYDU TAKİBİYLE TARIMDA DENETİM!
ÇOCUĞUNU SUÇTAN UZAK TUTAMAYAN AİLELERE HAPİS CEZASI GÜNDEMDE
NİĞDE’YE HAFIZLIK YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK VE ÜÇÜNCÜLÜK
NİĞDE’DE BASIN AÇIKLAMASI: “ZALİMLERE LANET, MAZLUMLARA DESTEK”
NİĞDE’DE BUGÜN VEFAT EDENLER!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dikkat çeken mesaj: “Türkiye kaya gibi ayakta”
Niğde’nin Geleceği Ankara’da Masaya Yatırıldı
Down Sendromu Günü’nde Anlamlı Buluşma
Niğde’de Floor Curling Heyecanı: Şampiyonlar Belli Oldu
358 Şüpheli Yakalandı: İçişleri Bakanı Çiftçi’den Organize Suçlara Sert Mesaj
A Milli Takım Finalde!
Bozköy Belediye Başkanı Çelikbaş AK Parti’ye Katılıyor CHP’den seçilmişti, rozetini Erdoğan takacak
Türkiye zirvede: Play-off yolunda en güçlü aday
Cansuyu Derneği’nden 58 Ülkede Ramazan Seferberliği
GÜRER: “ÜRETİCİ-ÇİFTÇİ ÜRÜN SATIŞ FİYATI İLE RAF FİYATI ARASINDA UÇURUMU İKTİDAR ÖNLEMEK ZORUNDADIR”
Üniversitede Bal Ormanı Projesi Büyüyor: 5. Etap Dikimi Tamamlandı
Niğde Emniyeti’nden Dolandırıcılık Uyarısı!
TÜRKİYE’DE YASTIK ALTINDA KAÇ TON ALTIN VAR?
Son seçim anketinde dengeler değişti!
Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’tan çekildi
Niğde’de İş Yerine Kurşunlama: Şans Eseri Yaralanan Olmadı
Motorine indirim yolda!
Niğde’de eczanelerin çalışma saatleri yeniden düzenlendi
TÜRK GEMİSİNE SALDIRI SU ALMAYA BAŞLADI!
YERLİ VE MİLLİ ZIRHLI!
Yükleniyor
-
A-
-
A+
- Cuma 12.6 ° / 0.3 ° Güneşli
- Cumartesi 14.1 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 8.4 ° / 3.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu






